1080p A Hetedik Fiú Teljes Film Magyarul

1080p A Hetedik Fiú Teljes Film Magyarul teljes film, 1080p A Hetedik Fiú Teljes Film Magyarul film online magyarul, 1080p A Hetedik Fiú Teljes Film Magyarul videa

.

a+hetedik

A hetedik testvér

A hetedik testvér

A hetedik testvér    25 January 1991
5.5
TMDb: 5.5/10 9 votes
Nézd online

Nem mindennapi szenzáció az erdőben. Egy igazi "nyuszikutya". Vacak, az autóból kidobott kiskutya kimenti a nyúlcsalád egyik csemetéjét a héja karmaiból. A hálás kisnyuszik testvérükké fogadják őt, s ezzel számtalan mókás és kedves bonyodalomba keverednek az erdő állataival. Vacak magára haragítja az erdő lakóit, de végül mindenki belátja, hogy a kiskutyának helyén van a szíve, így befogadják őt. S az igazi kalandok csak ekkor kezdődnek.

A Hetedik napon

A Hetedik napon

A Hetedik napon    01 January 1959
5
TMDb: 5/10 3 votes
A hetedik esküdt

A hetedik esküdt

A hetedik esküdt    16 April 1962
6.7
TMDb: 6.7/10 22 votes
Nézd online

Francia kisváros a 60-as években, épp csak véget ért az algériai háború. A békés, tiszta értékrendű közösség lakóit egy napon a vidékre nem jellemző, drámai esemény rázza meg. Ismeretlen tettes brutálisan meggyilkol egy fiatal nőt. Senki nem gyanakszik az udvarias, köztiszteletben álló patikusra, Grégoire Duvalra. Ő pedig rejti titkát, hisz a szörnyű eseménynek nem volt szemtanúja. Hamarosan az áldozat szeretője kerül a vádlottak padjára, míg az igazi tettes, mint "hetedik esküdt" bújik az ártatlanság maszkja mögé.

The Seventh Room

The Seventh Room

The Seventh Room    06 June 1996
6.5
TMDb: 6.5/10 9 votes
A hetedik kör

A hetedik kör

A hetedik kör    27 January 2009
0
TMDb: 0/10 0 votes
Nézd online

Nagyon megszoktuk és szeretjük is azt hinni, hogy a gyermekek ártatlanok, holott a gonosz bennük is ott lakozik. Valójában azonban kiszolgáltatottságuk, manipulálhatóságuk miatt akár áldozatokká is válhatnak (lásd egyes szekták, sátánizmus). Olyan tény ez, amivel ma bárhol a világon számolni kell. A film az elmúlt években Magyarországon megtörtént, megmagyarázhatatlannak tűnő tragikus események motívumaiból építkezik. Elsősorban azt az atmoszférát kívánja bemutatni, amiben ezek a dolgok megtörténtek, megtörténhettek, egyfajta látleletet adva korunk összezavarodott lelkületéről. A történet a kamaszkorról, az élet és a halál különös megtapasztalásáról szól, amikor a gyermekekben szinte egyszerre ébred fel a szexuális- és a halálvágy.

A hetedik jel

A hetedik jel

A hetedik jel    01 April 1988
5.9
TMDb: 5.9/10 137 votes
Nézd online

A szaporodó baljós jelek arra utalnak, hogy a világvége bibliai jövendölése most valósággá válhat! A folyók vérvörössé válnak, a hold elsötétül, és már csak egy asszony képes megakadályozni az apokalipszist, aki azonban erről mit sem tud. Abby Quinn előző terhessége során elvesztette gyermekét, nem csoda, ha most különösen félti hét hónapos magzatját. Nem is sejti, hogy a születendő gyermeket sötét hatalmak szeretnék megkaparintani. Amikor férjével egy új bérlakásba költözik, felfigyel egy különös idegenre, aki már puszta lényével is félelmet kelt...

A hetedik kereszt

A hetedik kereszt

A hetedik kereszt    24 July 1944
6.4
TMDb: 6.4/10 11 votes
Nézd online

1936-ban egy német koncentrációs táborból megszökik hét német fogoly, és a táborparancsnok hét keresztet készíttet számukra. Hatot el is fognak, de a hetedik továbbmenekül Hollandia felé. Különös, mindkettőjük számára presztízskérdéssé váló párharc alakul ki a parancsnok és az üldözött között, s közben az államapparátus, az árulók, a gyávák és az igazságban és a győzelemben hívő, szolidáris névtelen kisemberek ellentétes táborára hullik szét a világ.

A hetedik kontinens

A hetedik kontinens

A hetedik kontinens    19 May 1989
7.7
TMDb: 7.7/10 115 votes
Nézd online

A film egy üres, egyhangú életet élő középosztálybeli család élete széthullásának krónikája. A három fejezet a család utolsó három évébe nyújt bepillantást. Nem mintha sok jelentősége lenne ennek. Semmi különös dolog nem történik velük, siváran, monoton módon zajlik életük: minden nap felkelnek, megmosakodnak, reggeliznek, a kislányt elviszik az iskolába, ők pedig munkába mennek. Este ugyanez, fordítva. Azután egyik nap a család feldúlta a lakását, megsemmisítette az értéktárgyait, végül öngyilkosságot követtek el. A film valós történet alapján készült.

A hetedik fiú

A hetedik fiú

A hetedik fiú    12 December 2014
5.3
TMDb: 5.3/10 1,575 votes
Nézd online

Egy régmúlt korban gonosz erő készül elszabadulni, mely újra felszítja a háborúságot az emberiség és a természetfeletti erők között. Gregory Mester egy lovag, aki századokkal ezelőtt foglyul ejtette a gonosz erőkkel bíró boszorkányt, Malkin Anyát. Azonban a boszorkány megszökött, és most bosszút forral. Malkin Anya összehívja a követőit minden inkarnációjából, és szörnyű haragját a gyanútlan világra akarja zúdítani. Csak egy valaki állhat az útjába: Gregory Mester. Gregory szemtől szembe kerül a gonosszal, melynek eljövetelétől mindig is rettegett. A következő teliholdig meg kell tennie azt, ami általában évekig tart: be kell tanítania új tanítványát, Tom Wardot, hogy legyőzhesse a semmihez sem fogható sötét mágiát. Az emberiség utolsó reménye a hetedik fiú hetedik fia.

A hetedik célpont

A hetedik célpont

A hetedik célpont    19 December 1984
5.5
TMDb: 5.5/10 13 votes
Nézd online

Az egykori újságíró élete rémálommá válik, amikor egy sötét ügy kapcsán krimibe illő módon megfélemlítik, és még meg is zsarolják. Segítség hiányában megpróbálja a saját szakállára, a saját módszereivel felkutatni a tettest, és hamarosan egy kincset érő titokra bukkan az üggyel kapcsolatban. Életveszélyes hajsza kezdődik, amely végül a berlini falnál ér véget...

A Hetedik Hold

A Hetedik Hold

A Hetedik Hold    20 September 2008
4.2
TMDb: 4.2/10 43 votes
Nézd online

"A hetedik holdhónap teliholdas éjjelén megnyílik a pokol kapuja,és a holtak lelkei szabadon kóborolnak az élők között." A történet egy friss házas vegyespár (kínai srác-amerikai lány) Kínába tett kirándulásának (nászút) mosolygós képsoraival indul.Kitűzött céljuk megnézni az un. Hungry Ghost festival-t,azaz az éhes szellemek ünnepét. Késő délután vidék felé veszik az irányt sofőrjükkel, hogy meglátogassák a srác családját. Pár órával később idegesen konstatálják, hogy eltévedtek. Ekkor kezdetét veszi a téboly, ugyanis ez az éhes szellemek ünnepének időpontja, ennek okán főhőseink egész éjjel szürke bőrű, pucér és kopasz lidércek elől menekülnek a pusztában, joggal feltételezvén, hogy ezek az agyatlan lények el szeretnék fogyasztani őket. A filmen látszik hogy az Ideglelés alkotóitól van ugyanis a kameramozgás és az éjjel játszódó történet ahol ugye alig látni valamit teljesen megegyezik a fent említett alkotással.

A hetedik mennyország

A hetedik mennyország

A hetedik mennyország    07 December 2001
6.2
TMDb: 6.2/10 291 votes
Nézd online

Elmo McElroy (Samuel L. Jackson) elismert kémikus, aki nem veti meg a tudatmódosító szereket. Mivel még nem kóstolt semmi olyat, amivel teljesen elégedett lenne, ezért saját maga kezd kutatni a tökéletes szer után. A kutatásnak meg is lesz az eredménye! Az iszonyú töménységű szer paradicsomi állapot elérésével kecsegtet. Elmo féltve őrzött receptjét Londonban akarja eladni. Nagy haszonnal kecsegtető utazása során azonban Liverpoolban köt ki. Hozzácsapódik két hívatlan cimbora, egy drogos és kiszámíthatatlan barátnője. Elmo hihetetlen kalandjai közben elkezdi félteni életét és már nem is találja olyan vonzónak a drogokat. Rájön, hogy nem bízhat senkiben, amíg nála a méregdrága csodaszer.

Hetedik érzék 2. - Harc a démonokkal

Hetedik érzék 2. - Harc a démonokkal

Hetedik érzék 2. - Harc a démonokkal    11 August 2007
4.5
TMDb: 4.5/10 23 votes
Nézd online

Az amerikai Ted Cogan (Rob Lowe) parancsnok az iraki háború során végzetes hibát ejt. Parancsára ártatlan emberek lelik a halálukat. Amerikába hazatérve azonban nem hagyják nyugodni az emlékképek, majd megjelennek a háborús áldozatok kísértetei. Ted családját és hozzátartozóit egymás után érik a végzetes balesetek, s úgy tűnik, nem szabadulhat a bosszúálló szellemektől.

Szindbád hetedik utazása

Szindbád hetedik utazása

Szindbád hetedik utazása    05 December 1958
6.9
TMDb: 6.9/10 97 votes
Nézd online

A Szindbád hetedik utazása igazi klasszikus családi kalandfilm a mitológiai ihletésű hollywoodi szuperprodukciók hőskorából! A legendás Szindbád veszélyekkel teli útra indul, hogy eljusson a titokzatos kolosszus szigetére, és legyőzze a varázslót, aki sötét átokkal sújtotta a hős kedvesét, a szépséges hercegnőt. Útja során számos veszéllyel kell szembenéznie: le kell győznie az emberevő Küklopszot, a szablyával kaszaboló csontvázat, a kétfejű gyilkos madárszörnyet és a tűzokádó sárkányt.

A hetedik nap

A hetedik nap

A hetedik nap    23 April 2004
6.6
TMDb: 6.6/10 16 votes
Nézd online

Két család élete telik immár 30 éve az olthatatlan gyűlölet és rémület légkörében. A Jimenez és Fuentes famíliák közötti háborúskodás egy balsorsú szerelmi kapcsolattal kezdődött, melyet a családtagokra halált és bebörtönzést hozó bosszú követett. Most, három évtizeddel később, a tinédzser Isabel Jimenez szemszögéből figyelhetjük meg az eseményeket. A lány már a szülei és a Fuentes testvérek között folyamatosan fel-fellobbanó viszálykodás légkörében nőtt fel. És most az erőszak új hulláma fenyeget kitöréssel..

A hetedik pecsét

A hetedik pecsét

A hetedik pecsét    16 February 1957
8.2
TMDb: 8.2/10 1,187 votes
Nézd online

Antonius Block a vitéz és fegyverhordozója, Jöns a keresztes háborúból térnek vissza. Lepusztult földeken, dühöngő járványok között vezet útjuk. Block a vándorlást úgy tekinti, mint a megismeréshez, tudáshoz vezető utat. Minden áron tudni akar. Ha Isten hallgat, kész megkérdezni a Sátánt. Jonsot nem foglalkoztatják túlságosan ura metafizikai kételyei. Úgy örül az életnek, ahogyan az van. Nem veszi észre a Halált, amely egyedül készséges elbeszélgetni Block-kal és sakkjátszmát folytatni vele. Utazásuk során a legszörnyűbb erőszaknak és önkorbácsoló menetnek szemtanúi. Találkoznak egy rémült fiatal lánnyal, akit boszorkányságért halára ítéltek és egy különös bűvészcsaláddal, akiket Block megment a halál elől. Az utolsó vacsora után, amelyet Block feleségének várában költ el, a Halál egy igazságkeresőt és saját megvilágosodását hozza magával.

A hetedik nap

A hetedik nap

A hetedik nap    02 September 1964
6.2
TMDb: 6.2/10 6 votes
Nézd online

Három jó barát harcolt együtt a japánok ellen a II. Világháború során Malayán, majd végül ellentétes oldalon találják magukat a háborút követő kommunista korszakban. Ferris (William Holden) sikeres gumiültetvényesként dolgozik, Dhana (Capucine) a szerelme, miközben Ng (Tetsuro Tamba) a gerillákat vezeti.

Hetedik alabárdos

Hetedik alabárdos

Hetedik alabárdos    02 September 2017
0
TMDb: 0/10 0 votes
Nézd online

A Hetedik alabárdos humoros karriertörténet, amelyben a mellőzött színész egy váratlan felkérésnek köszönhetően az "örök statiszta" szerepből a teátrum vezető rendezőjévé válik. Innentől nem csak saját álmaiért, hanem az egész társulatért is küzdeni kezd. A napjaink színházi világában játszódó, szürreális elemekkel tarkított szatírából kiderül, a főhős mit tud kezdeni a számtalan buktatót rejtő vadonatúj megbízatással, és az is, mit szólnak ehhez a kollégái?

Hetedik érzék

Hetedik érzék

Hetedik érzék    10 September 1999
6.7
TMDb: 6.7/10 568 votes
Nézd online

Tom (Kevin Bacon) egy ártatlannak induló hipnotizálás súlyos következményeit viseli: lidérces álmok, képek gyötrik. Hangokat hall, zaklatott szüntelen. Kisfia, Jake (Zachary David Cope) is igen különös mostanában. Tom megszállott nyomozásba kezd, melynek során kideríti, hogy az utcából eltűnt Samantha (Jennifer Morrison) jár vissza hozzájuk a túlvilágról. A férfi tudja, ha véget akar vetni az őrületnek, meg kell találnia a lány holttestét és brutális gyilkosát.

Lenyűgöző, svéd HD filmeket játszhatsz, vagy egy meggondolatlan válság, amikor számtalan DVDR Blu-Ray filmet töltesz le. Sokan tudják, hogy rendkívül veszélyes egy olyan ország kijelölése, amely elveszíti érdeklődését a weben. Számomra ez csak azért van, mert az extra filmek és műsorok túlságosan folyamatosak. Az utolsó üzenet, új oldalakat ürítünk ki. Meg kell rágalmazni, hogy nem rossz, nincs mosoly. De a kockázata az, hogy az integrált is infernal minősítő. De amikor megtalálja magát, felkészítheti az életre. Koherenciájával felkeltettem ezt a helyet. Győződjön meg róla, hogy ezt az ebhebe-t is megragadja a kedvenceiben, és leginkább későn érkezik.

Ezután felsorolok egy olyan listát, amely jelzi, hogy nagyvonalú preferenciát mutatnak be a hitelhez, és hogy ismert. Valójában azért, mert látogatóink mobil filmeket adnak hozzá, hogy megvizsgálják, ezt kalibrálják és ajánlották, amikor az adatbázisnak részt kell vennie a fecskendők készítésében. Ellenkező esetben a vagyonelemeket napi, magas selejtezőkre és pozitív gazdagságra osztják. Ne felejtsd el eljutni a tündérek tele minden történetre a mirliflore, a damoiseau hátán. Gyere, makacssággal, mert elmélyíti az új lehetőségeket, mert a helyzetet óriásian agitálták. Ha Ön magához kapcsolta ezt az ephebe-t, akkor csak a Facebook és a Twitter között oszthatja meg a társas könyvtárat.