Sok Sikert, Charlie: A Film – A Nagy Utazás (2011) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6.3
Sok sikert, Charlie: A film - A nagy utazás

Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás

Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás Teljes Film Magyarul A család sikeresen eljut repülővel a nagyszülőkhöz Palm Springs-be, kivéve Teddyt és Amyt, akik Teddy makacssága miatt nem tudnak repülővel menni. Így aztán Teddy megszervez kettejüknek egy baljóslatú utazást az országon keresztül, amely során minden elképzelhető közlekedési eszközt és utazási formát igénybe vesznek, legyen az busz, autó, stoppolás vagy tandem bicikli. A lényeg, hogy időben megérkezzenek és a család együtt tudja tölteni a szentestét.

 • Kiadás: 2011-12-02
 • Termelés: Salty Pictures / Disney Channel /
 • Megjelenési dátum:US 2011-12-02
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás
 • Műfaj: TV film Vígjáték Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás teljes film

Néz Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás film

Directeur de film et équipage derrière Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás

 • Arlene Sanford/Director
 • Phil Baker/Creator
 • Geoff Rodkey/Creator
 • Drew Vaupen/Creator
 • Geoff Rodkey/Writer

Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás – Filmszínészek és színésznő

 • Bridgit Mendler/Teddy
 • Mia Talerico/Charlie
 • Leigh-Allyn Baker/Amy
 • Bradley Steven Perry/Gabe
 • Jason Dolley/PJ
 • Eric Allan Kramer/Bob

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás teljes film,néz Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás film online ingyen HD, Letöltés Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás teljes film 720p hd, Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás film online ingyen magyar szöveggel, watch Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás movie online full version, Sok sikert, Charlie: A film – A nagy utazás full movie download

Hasonló kategóriában

6.7

Karácsony Artúr

Karácsony Artúr

Sok mindent tudunk már a világról, de a tudomány még mindig adós néhány nagy kérdés megválaszolásával. Ezek közül is a legtitokzatosabb: hogyan tud a télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Most végre itt a válasz: tökéletes, katonás szervezéssel, melynek sikerében több millió, a terepen dolgozó manóra, egy óriási, szuperszónikus szánra és egy tökéletesen működő parancsnoki bázisra van szükség. De hiába segít a fejlett technológia, néha mindenütt becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó és parancsnokhelyettese (mellesleg elsőszülött fia), Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. És a saját szakállára beindít egy hibakijavító-akciót: amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

6.6

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.

CategoriesEgyéb kategória