Szárnyas Fejvadász (1982) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.9
Szárnyas fejvadász

Szárnyas fejvadász

Szárnyas fejvadász Teljes Film Magyarul 2019-et írunk. Egy speciális osztaghoz tartozó Deckard éppen visszavonulni készül, amikor újabb feladatot kap. Öt replikáns eltérített egy űrhajót, hogy visszatérjenek a Földre és megkeressék megalkotójukat: az életüket szeretnék meghosszabbítani. Deckard feladata, hogy megakadályozza ezt, felkutassa és végezzen a replikánsokkal. A film az egyik legismertebb és legjobban sikerült sci-fi a film világában. Rengeteg kérdést feltesz: Mit jelent emberenek lenni? Mi az élet értelme? A válaszokat azonban a nézőre bízza.

 • Kiadás: 1982-06-25
 • Termelés: Shaw Brothers / The Ladd Company / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1982-06-25
 • A film költségvetése:$28,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Szárnyas fejvadász
 • Műfaj: Sci-Fi Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Szárnyas fejvadász teljes film

Néz Szárnyas fejvadász Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Szárnyas fejvadász film

Directeur de film et équipage derrière Szárnyas fejvadász

 • Ridley Scott/Director
 • Michael Deeley/Producer
 • Jordan Cronenweth/Director of Photography
 • Vangelis/Original Music Composer
 • Lawrence G. Paull/Production Design
 • Jane Feinberg/Casting

Szárnyas fejvadász – Filmszínészek és színésznő

 • Harrison Ford/Rick Deckard
 • Rutger Hauer/Roy Batty
 • Sean Young/Rachael
 • Edward James Olmos/Gaff
 • M. Emmet Walsh/Bryant
 • Daryl Hannah/Pris

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Szárnyas fejvadász teljes film,néz Szárnyas fejvadász film online ingyen HD, Letöltés Szárnyas fejvadász teljes film 720p hd, Szárnyas fejvadász film online ingyen magyar szöveggel, watch Szárnyas fejvadász movie online full version, Szárnyas fejvadász full movie download

Hasonló kategóriában

7.4

Szárnyas fejvadász 2049

Szárnyas fejvadász 2049

Már 30 éve, hogy Rick Deckard, a szárnyas fejvadász eltűnt a színről. K ügynök felfedez egy régi titkot, ami a társadalmat totális káoszba taszíthatja. Az információ arra készteti a rendőrt, hogy felkeresse Deckardot, s együtt tegyenek valamit.

7.9

Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem

A nem is olyan távoli jövőben az egyesült hálózatok a csillagokig nyúlnak. Elektronok cikáznak keresztül-kasul a világegyetemben. A fejlett technika azonban nem törölte el végleg a nemzetek közötti különbségeket. Mamoru Oshii, a különleges filmjeiről ismert japán rendező animációs kultuszfilmjében a komputer-világegyetem nem ismert tartományaiba kalauzolja el a műfaj szellemi kalandokra éhes rajongóit.”Ízig-vérig cyberpunk történet, szellemekkel, hackerekkel. ‘Vajon a cyberagy képes-e megteremteni saját szellemét?’ – kérdezi Kuszanagi, a hősnő. Azaz önnön replikánsát. Mert ha igen, akkor mi értelme embernek lenni? Amennyiben az új, születendő intelligencia a homo sapiens és a gép pozitív tulajdonságait egyesíti, igenis van – sugallja a film, jól példázva, hogy cyborg-félelmeink szép lassan a múlt homályába vesznek. Esetleg 2019 Új-Tokiójában már arra se emlékszünk, hogy léteztek egyáltalán.”

7.4

Dark City

Dark City

John Murdoch egyedül ébred egy furcsa hotelszobában. Kiderül, hogy ő az első számú gyanúsítottja egy brutális sorozatgyilkosságnak, azonban ő semmire sem emlékszik, azt sem tudja, hogy ki is ő valójában. Kétségbeesetten próbálja megtalálni elvesztett személyiségét, miközben egyre közelebb kerül a városban tanyázó tar koponyájú különösen viselkedő idegenekhez. Az árnyékszerű figurák képesek megállítani az időt és birtokba venni a fizikai valóságot. Fajuk fennmaradása érdekében éjjelente elrabolják a “felső” világ polgárait, kiszívják az emlékeiket és érzéseiket.

6.9

Kamera által homályosan

Kamera által homályosan

A nem is olyan távoli jövõben az Egyesült Államok lakosságának nagy része kábítószer-fogyasztó. A hatalom beépített titkos ügynökök és hatékony megfigyelési rendszerek segítségével próbálja az ellenõrzést fönntartani. Az egyik nyomozót, Fredet megbízzák, hogy álljon rá Bob Arctor dílerre, aki életveszélyes drogot terjeszt. Ennek mellékhatásaként ugyanis az ember személyisége két, egymással ellentétes félre bomlik. Fred rájön, hogy Arctor valójában az õ alteregója és önmaga megfigyelése a technikai kérdéseken túl komoly pszichológiai kihívásokat is felvet.

CategoriesEgyéb kategória