Mad Max – A Harag útja (2015) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.4
Mad Max - A harag útja

Mad Max – A harag útja

Mad Max – A harag útja Teljes Film Magyarul A történet bolygónk egy eldugott szegletében játszódik, ahol a sivatagi körülmények megnehezítik a mindennapokat, és az emberségességet is kiölte már az itt élőkből a mindennapi betevőért folyó küzdelem. Két lázadó van csupán, akik szeretnék visszaállítani a rendet. Az egyikük Max, aki nem a szavak embere, de annál inkább megszállottja az adrenalinnak. Felesége és gyermeke elvesztése után már csak az elméje békességéért küzd. A másik Furiosa, a nő, aki szintén úgy gondolja, hogy csak a békés állapotok visszaállításával lehet ideális körülményeket teremteni az itt éléshez.

 • Kiadás: 2015-05-13
 • Termelés: Village Roadshow Pictures / Kennedy Miller Productions / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:AU 2015-05-13
 • A film költségvetése:$150,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Mad Max – A harag útja
 • Műfaj: Akció Kaland Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Mad Max – A harag útja teljes film

Néz Mad Max – A harag útja Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Mad Max – A harag útja film

Directeur de film et équipage derrière Mad Max – A harag útja

 • Nick Lathouris/Writer
 • George Miller/Director
 • Doug Mitchell/Producer
 • George Miller/Writer
 • Pablo Calvillo/Visual Effects
 • Nicholas Tripodi/Animation

Mad Max – A harag útja – Filmszínészek és színésznő

 • Tom Hardy/Max Rockatansky
 • Charlize Theron/Imperator Furiosa
 • Nicholas Hoult/Nux
 • Hugh Keays-Byrne/Immortan Joe
 • Josh Helman/Slit
 • Nathan Jones/Rictus Erectus

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Mad Max – A harag útja teljes film,néz Mad Max – A harag útja film online ingyen HD, Letöltés Mad Max – A harag útja teljes film 720p hd, Mad Max – A harag útja film online ingyen magyar szöveggel, watch Mad Max – A harag útja movie online full version, Mad Max – A harag útja full movie download

Hasonló kategóriában

6.6

Mátrix - Forradalmak

Mátrix – Forradalmak

A Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon – mint Zee és a Kölyök – kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek.A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek. Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja.

7.3

Mad Max 2. - Az országúti harcos

Mad Max 2. – Az országúti harcos

A távoli jövőben csupán kis elszigetelt csoportok élnek a végtelen sivatagban. Túlélésüknek két feltétele van: az olaj, és hogy meg tudják védeni magukat a környéken cirkáló motoros rablóbandáktól. Max, a magányos hős vállalja, hogy megvédi az egyik közösség olajszállítmányát, mert ha segít biztonságos helyre eljuttatni a tartálykocsijukat, annyi benzint kap, hogy elhagyhatja ezt a poklot.

5.2

Szabad préda

Szabad préda

A történet 2009-ben játszódik, a teljesen megváltozott Amerikában. Alex Furlong, a neves autóversenyző ugyanis az egyik verseny során elveszti az uralmát a Formula Atlantic típusú gépkocsija felett, és így az autó hihetetlen száguldásba kezd. A halálos ütközés előtt azonban a pilóta kirepül a járműből és egyenesen 2009-ben landol.A rémült, kétségbeesett, értetlen Furlong hosszasan barangol a számára ismerős, ám mégis teljesen megváltozott utcákon. Rémületét csak fokozza, hogy rejtélyes XXI. századi lények üldözik. Furlong miközben kétségbeesetten küzd az életben maradásért, megpróbálja részletekből összeállítani a múltját.

6.7

Éli könyve

Éli könyve

Egy férfi vándorol évek óta a Föld kiégett, puszta romjai között. Magával hord valamit, ami a legfontosabb dolgoknál is többet ér. Többet ér, mint az ivóvíz, többet ér, mint a fegyver. Jó páran vannak, akik ölni is hajlandóak azért, hogy megszerezzék. Ő pedig ölni fog, ha meg kell védenie: egy könyv van nála, amelyen talán az emberiség sorsa múlik.

CategoriesEgyéb kategória