A Felhők Fölött Három Méterrel (2010) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.4
A felhők fölött három méterrel

A felhők fölött három méterrel

A felhők fölött három méterrel Teljes Film Magyarul A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolat krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal elkerülhetetlen. Babi tehetős felső középosztálybeli családból származik, aki korlátok közt nőtt fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. Hache ellenben lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. A két fiatal megtapasztalja az igazi szerelem érzését.

 • Kiadás: 2010-12-03
 • Termelés: Antena 3 Films /
 • Megjelenési dátum:ES 2010-12-03
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A felhők fölött három méterrel
 • Műfaj: Romantikus Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A felhők fölött három méterrel teljes film

Néz A felhők fölött három méterrel Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A felhők fölött három méterrel film

Directeur de film et équipage derrière A felhők fölött három méterrel

 • Fernando González Molina/Director
 • Federico Moccia/Author
 • Ramón Salazar/Writer

A felhők fölött három méterrel – Filmszínészek és színésznő

 • María Valverde/Babi
 • Mario Casas/Hache
 • Álvaro Cervantes/Pollo
 • Marina Salas/Katina
 • Nerea Camacho/Dani
 • Cristina Plazas/Rafaela

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A felhők fölött három méterrel teljes film,néz A felhők fölött három méterrel film online ingyen HD, Letöltés A felhők fölött három méterrel teljes film 720p hd, A felhők fölött három méterrel film online ingyen magyar szöveggel, watch A felhők fölött három méterrel movie online full version, A felhők fölött három méterrel full movie download

Hasonló kategóriában

6.7

A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak

A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak

A nagy sikerű spanyol romantikus dráma “A felhők fölött 3 méterrel” című film folytatása. Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem. Mikor visszaköltözik Barcelonába, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő maga is. Babi új életet kezdett, egy másik férfival jár. Hace előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal, Ginnel (Clara Lago), aki lenyűgözi a fiút különleges természetével, vad és őszinte kisugárzásával. Hace végre teljesen túl tud lépni első szerelmén, de amikor újra találkozik Babival és együtt látja őt új vőlegényével összezavarodik és nem tudja mihez kezdjen az újra és újra feltörő érzelmeivel. A halott barát emléke és a két lány közti vívódás az őrület határára sodorják Hache-t, ezért egyre őrültebb kalandokba sodorja magát. El tudja felejteni Babit?

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.

6

Alkonyat

Alkonyat

Bella magának való, különc lány. Amikor az anyja újra férjhez megy, az apjához küldi, egy Forks nevű városkába. Itt váratlan fordulatot vesz az élete, amikor megismerkedik a titokzatos Edwarddal. A fiú nem olyan, mint a többi srác: intelligens, szellemes és különleges, hiszen 1918 óta nem öregedett. Edward ugyanis halhatatlan, mint a vámpírok. Ám ő nem vérre szomjazik, a családja más életmódot választott. A két fiatal között szenvedélyes kapcsolat alakul ki. Ám Edward egyre nehezebben képes féken tartani az ösztöneit. Ráadásul a régi ellenségei is felbukkannak.

CategoriesEgyéb kategória