A Majmok Bolygója: Lázadás (2011) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.2
A majmok bolygója: Lázadás

A majmok bolygója: Lázadás

A majmok bolygója: Lázadás Teljes Film Magyarul Egy San Franciscó-i kutatólaboratóriumban egyre közelebb kerülnek az Alzheimer-kór gyógyszerének megtalálásához. Ám a szer másképp hat az emberekre, mint a kísérleti csimpánzokra. Az emberek – köztük a kutatást vezető orvos (James Franco) apja – átmeneti javulás után váratlan és kezelhetetlen tüneteket produkálnak, a majmok agya viszont hihetetlen fejlődést mutat. A legokosabb kísérleti alany, Caesar megelégeli a rabságot, fellázítja sorstársait, és élükre állva kiszabadul a szigorúan őrzött intézményből. A majmok kíméletlen háborúba kezdenek elbizakodott teremtőik ellen, amit már senki nem tud megállítani.

 • Kiadás: 2011-08-03
 • Termelés: Dune Entertainment III / Dune Entertainment / Chernin Entertainment / Ingenious Media / Big Screen Productions / Ingenious Film Partners / 20th Century Fox /
 • Megjelenési dátum:US 2011-08-03
 • A film költségvetése:$93,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A majmok bolygója: Lázadás
 • Műfaj: Thriller Akció Dráma Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A majmok bolygója: Lázadás teljes film

Néz A majmok bolygója: Lázadás Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A majmok bolygója: Lázadás film

Directeur de film et équipage derrière A majmok bolygója: Lázadás

 • Rupert Wyatt/Director
 • Rick Jaffa/Screenplay
 • Amanda Silver/Screenplay
 • Derrick Auyoung/Animation Director
 • Jeremy Hollobon/Animation Director
 • Peter Chernin/Producer

A majmok bolygója: Lázadás – Filmszínészek és színésznő

 • James Franco/Will Rodman
 • Andy Serkis/Caesar
 • Freida Pinto/Caroline Aranha
 • John Lithgow/Charles Rodman
 • Brian Cox/John Landon
 • Tom Felton/Dodge Landon

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A majmok bolygója: Lázadás teljes film,néz A majmok bolygója: Lázadás film online ingyen HD, Letöltés A majmok bolygója: Lázadás teljes film 720p hd, A majmok bolygója: Lázadás film online ingyen magyar szöveggel, watch A majmok bolygója: Lázadás movie online full version, A majmok bolygója: Lázadás full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

A majmok bolygója: Forradalom

A majmok bolygója: Forradalom

A majmok az urak. Ők az erősebbek, okosabbak, jobban alkalmazkodók. Tíz évvel az első, szuperintelligens emberszabásúak megjelenése után, övék a világ, és Caesar a vezetőjük.Az emberiség mégsem pusztult ki teljesen. Kisebb túlélő csoportjaik bizonytalan, átmeneti békét kötöttek az uralkodó fajjal.Ám a természetes kiválasztódás nem bírja a kompromisszumokat. A béke átmeneti. Előbb-utóbb ki fog törni a csata, amely vagy az embereket vagy a majmokat örökre elsöpri a föld színéről.

6.9

Mátrix - Újratöltve

Mátrix – Újratöltve

Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas “Neo” Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.

6.6

Mátrix - Forradalmak

Mátrix – Forradalmak

A Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon – mint Zee és a Kölyök – kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek.A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek. Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja.

6.5

A pusztító

A pusztító

Phoenix, Los Angeles legelvetemültebb bűnözője összetűzésbe kerül minden idők legbrutálisabb zsarujával, Spartannal. Bár a harc döntetlennel ér véget, mindketten Kalifornia kirogenikus börtönébe kerülnek, ahol mélyfagyasztott állapotban várják büntetésük végét. 2032-ben azonban a tökéletesen erőszakmentes társadalomban Phoenix kiszabadul és ismét pokoli időszak köszönt a városra, melynek irányítói rövidesen belátják, csak egy ember képes megfékezni a fékevesztett terminátort: a nála is durvább Pusztító.

CategoriesEgyéb kategória