Color-Blind (2019) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 0
Color-Blind

Color-Blind

Color-Blind Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2019-08-14
 • Termelés: À Perte De Vue / CaSk Films / La Bête /
 • Megjelenési dátum:FR 2019-08-14
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Color-Blind
 • Műfaj:

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Color-Blind teljes film

Néz Color-Blind Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Color-Blind film

Directeur de film et équipage derrière Color-Blind

 • Ben Russell/Director
 • Ben Russell/Director of Photography
 • Ben Russell/Sound
 • Ben Russell/Editor
 • Colette Quesson/Producer
 • Guillaume Cailleau/Co-Producer

Color-Blind – Filmszínészek és színésznő

  A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Color-Blind teljes film,néz Color-Blind film online ingyen HD, Letöltés Color-Blind teljes film 720p hd, Color-Blind film online ingyen magyar szöveggel, watch Color-Blind movie online full version, Color-Blind full movie download

  Hasonló kategóriában

  7.9

  Agymanók

  Agymanók

  Egy átlagos kamaszt az érzelmei irányítanak. Öröm, szomorúság, félelem és düh mind együtt jár. Riley Anderson hétköznapi tizenkét éves lány, akinek az élete egy csapásra nagyot változik, amikor ő és a családja a békés kertvárosból San Franciscóba költöznek, az édesapja új állása miatt. A kislány életét, a tudatában emberi személyként élő érzelmek határozzák meg, akikre ugyancsak nagy hatást gyakorolnak a kelletlen változások. És, ha az érzelmek közt zavar támad, az mind-mind kivetül Riley-ra is. Ráadásul Riley leghatározóbb érzelme, Derű véletlenül nagy zűrzavart okoz a kislány fejében, ami immár nemcsak az érzelmeket, de Riley egész lényét is befolyásolhatja.

  7.6

  Aladdin

  Aladdin

  Egy elvarázsolt város szívében Aladdin és csintalan majma, Abu harcba indul, hogy kiszabadítsák Jázmin hercegnőt.Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Genie tűnik elő, és felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel elindul Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása.

  7.4

  Apollo 13

  Apollo 13

  AzApollo 13három fős legénysége nekivág a végtelen világűrnek 1970. április 11-én. Küldetésük nem mindennapi: leszállni a Holdra. A kilövés simán megy, a mérnökökből, tudósokból és matematikusokból álló houstoni irányító központ felügyeli a repülést. Az űrhajó majdnem eléri a Holdat, amikor a következő üzenet érkezik 330 ezer kilométer messzeségből a Földre: “Houston, baj van.” A három űrhajóst egy hibás alkatrész miatt bekövetkezett robbanás megfosztja az oxigéntől, az energiától és a hajó irányításának lehetőségétől. A tét többé már nem a Hold elérése, hanem az életben maradás.

  8.4

  A sötét lovag

  A sötét lovag

  Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

  CategoriesEgyéb kategória