A Szökés (1972) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.1
A szökés

A szökés

A szökés Teljes Film Magyarul Doc, vagyis Carter McCoy négy éve ül börtönben fegyveres rablásért, felmentési kérelmét pedig jó magaviselete ellenére is elutasítja a bíróság. Arra kéri feleségét, Carolt, szóljon a befolyásos Beynonnak, cserébe pedig szabadulása után megtesz bármit a férfinek. Hamarosan kiengedik, a feladat pedig egy bank kirablása lesz, amiből ő is megkapja a részét. Doc profi, az akció nem úgy alakul ahogy tervezték, ezért a rendőrség és a megbízók elöl is menekülnie kell. Ketten maradnak Carollal az egész világ ellen, a szökés közben pedig nemcsak az időközben elveszített pénzzel teli táskát kell megtalálniuk, hanem érzelmeiket is tisztázniuk kell.

 • Kiadás: 1972-12-13
 • Termelés: Foster-Brower Productions / First Artists / Solar Productions /
 • Megjelenési dátum:US 1972-12-13
 • A film költségvetése:$3,352,254.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A szökés
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A szökés teljes film

Néz A szökés Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A szökés film

Directeur de film et équipage derrière A szökés

 • Walter Hill/Screenplay
 • Jim Thompson/Novel
 • David Foster/Producer
 • Lucien Ballard/Director of Photography
 • Robert L. Wolfe/Editor
 • Sam Peckinpah/Director

A szökés – Filmszínészek és színésznő

 • Steve McQueen/Doc McCoy
 • Ali MacGraw/Carol McCoy
 • Ben Johnson/Jack Beynon
 • Al Lettieri/Rudy Butler
 • Sally Struthers/Fran Clinton
 • Slim Pickens/Cowboy

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A szökés teljes film,néz A szökés film online ingyen HD, Letöltés A szökés teljes film 720p hd, A szökés film online ingyen magyar szöveggel, watch A szökés movie online full version, A szökés full movie download

Hasonló kategóriában

5.8

Tripla kilences

Tripla kilences

A bűnügyi dráma középpontjában egy csapat korrupt zsaru áll majd, akik az orosz maffia zsarolása miatt csavaros tervet dolgoznak ki: míg a város egyik végében egy zöldfülű zsarut kinyírnak figyelemelterelésként, addig a másik felében végrehajtanak egy nagyszabású rablást, csakhogy az újonc nem hal meg, ami mindenbe bekavar.A Triple 9 felnőtteknek szánt trailere nem igazán finomkodik, a kőkemény valóságot tárja elénk, viszont nem a brutalitása miatt lesz emlékezetes, hanem amiatt is, hogy Hillcoat egy igencsak impozáns szereplőgárdát hozott össze a film kedvéért: feltűnik többek között Woody Harrelson, Casey Affleck, Kate Winslet, Gal Gadot, Teresa Palmer, Norman Reedus, Aaron Paul, Chiwetel Ejiofor és Anthony Mickie.

5.3

Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú

Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú

A történetünk hősnője ismét Jennifer Hills, aki miután lemészárolta az őt megerőszakoló férfiakat, Los Angelesben próbál meg új életet kezdeni. Azonban minden sarkon szexuális bűnözőket vizionál maga elé és a múltja se hagyja nyugodni. Emiatt meglátogat egy csoportterápiát, ahol összebarátkozik egy másik nővel. Igen, ám, de újdonsült ismerőse segítségével ismét az önbíráskodás útjára lép és gonosz, szexuális bűnözőkre kezd vadászni.

6.4

Bestseller: Egy bérgyilkos vallomásai

Bestseller: Egy bérgyilkos vallomásai

Dennis Meechum Los Angeles szerte ismert rendőrtiszt, aki megtörtént krimik irásával szerzett magának nevet. Könyvei minden alkalommal a legkeresettebb regények közé tartoztak. Meechum felett azonban eljártak az évek, s már régóta nem publikált semmit. Érdekes esete nincs, s a múzsák is kitaszították a kegyeltek közül. A rendőrtiszt adósságot adósságra halmoz, s egy napon eljön a pillanat, amikor kénytelen újra sikerkönyvet kiadni. Ha nem, minden vagyonát elveszítheti. Épp kapóra jön neki Cleve, aki regényehősként jelentkezik nála. Cleve ugyanis profi bérgyilkos, akit azonban cserbenhagytak “munkaadói”. Cleve ezért bosszút akar állni. Meechum pedig regényt akar írni. Az eredmény: harc.

7.3

Hideg nyomon

Hideg nyomon

Eltűnik a Boston melletti Dorchesterből a négyéves Amanda McCready. A rendőrségi nyomozás eredménytelenségét látva a kislány elkeseredett nagyszülei felbérelnek két magándetektívet. Nyomozása során Patrick Kenzie és Angie Gennaro egyre mélyebbre süllyed Boston árnyékvilágában, a drogosok, csalók és pedofilok birodalmába. Amikor a média felkapja az ügyet a két magánkopó kénytelen a helyi rendőrkapitány és a nagymenő zsaru, Remy Bressant segítségét kérni. Miközben megoldódni látszik az ügy, Patrick szörnyű titokra bukkan, ami erkölcsi dilemma elé állítja.

CategoriesEgyéb kategória