A Tolvajok Hercegnője (2001) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6
A tolvajok hercegnője

A tolvajok hercegnője

A tolvajok hercegnője Teljes Film Magyarul Robin Hood tűzről pattant lánya, Gwyn apja nyomdokaiba lép és bebizonyítja, hogy ő sem akárki. János herceg akar Anglia trónjára ülni, de Oroszlánszívű Richárd végrendelete megváltoztathatja a trónutódlás sorrendjét, mert ő törvénytelen fiára, Fülöpre hagyta a koronát. Robin Hood pedig mindenáron meg akarja akadályozni, hogy János végezzen riválisával. Amikor azonban fogságba esik, Gwyn elindul, hogy kiszabadítva apját Fülöp segítségére legyen.

 • Kiadás: 2001-03-11
 • Termelés: Granada Entertainment /
 • Megjelenési dátum:US 2001-03-11
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A tolvajok hercegnője
 • Műfaj: Akció Családi Kaland Romantikus TV film

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A tolvajok hercegnője teljes film

Néz A tolvajok hercegnője Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A tolvajok hercegnője film

Directeur de film et équipage derrière A tolvajok hercegnője

 • Peter Hewitt/Director
 • Robin Lerner/Screenplay
 • Craig McNeil/Producer
 • Rupert Gregson-Williams/Original Music Composer
 • Andy Collins/Director of Photography

A tolvajok hercegnője – Filmszínészek és színésznő

 • Keira Knightley/Gwyn
 • Stephen Moyer/Prince Phillip
 • Malcolm McDowell/Sheriff of Nottingham
 • Stuart Wilson/Robin Hood
 • Jonathan Hyde/Prince John
 • Roger Ashton-Griffiths/Friar Tuck

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A tolvajok hercegnője teljes film,néz A tolvajok hercegnője film online ingyen HD, Letöltés A tolvajok hercegnője teljes film 720p hd, A tolvajok hercegnője film online ingyen magyar szöveggel, watch A tolvajok hercegnője movie online full version, A tolvajok hercegnője full movie download

Hasonló kategóriában

7.6

Robin Hood kalandjai

Robin Hood kalandjai

A szentföldi hadjáratból hazatérőben Oroszlánszívű Richardot Lipót, Ausztria királya elfogja. Angliában a testvére, János herceg kihasználja az alkalmat és bátyja helyébe lép. Sanyargatja a népet, ezért Robin of Locksley fellázad ellene. Elfogni ugyan nem tudják a vakmerő fiatalembert, de teljes vagyonelkobzásra ítélik. Ekkor Robin a sherwoodi erőbe költözik, maga köré gyűjti Richard király hívet. Megfogadják, hogy felveszik a harcot az elnyomás ellen. A szegény, elnyomott népért és az igazságért küzdő törvényen kívüli Robin Hood története minden időben megmozgatta az emberek képzeletét és érzelmeit. A 15. századtól kezdve balladák, színdarabok, regények és képregények hagyományozták nemzedékről nemzedékre a legendás hős és társai tetteit, akikről szinte a filmgyártás születése pillanatától filmek sokasága is készült. Máig az egyik leghíresebb közülük a magyar származású Kertész Mihály 1938-as hollywoodi kalandfilmje. Robin Hood szerepét Errol Flynn alakítja.

6.3

Robin Hood

Robin Hood

A XIII. századi Angliában Robin és martalócainak csapata szembeszállnak a kisváros korrupt vezetőjével, és a korona ellen felkelést szítanak, amely örökre megváltoztatja a hatalmi egyensúlyt a világban. Akár tolvaj ő, akár hős, de ez a szegénysorból jött férfi lesz a szabadság örök szimbóluma népe számára.

5.8

Robin Hood

Robin Hood

A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Notthingham-i seriff a szent háború égisze alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin és mór barátja, Little John az ártatlanok védelmében egy merész tervet eszel ki: ellopják a kincstár aranyát, és megdöntik a seriff uralmát.

6.8

Robin Hood, a tolvajok fejedelme

Robin Hood, a tolvajok fejedelme

Robin of Locksley Richárd királlyal keresztes hadjáratra indul a Szentföldre. Egy mór harcos, Azeem társaságában menekül meg a halálból, és együtt térnek vissza szülőhazájába, Angliába. Hazaérkezve rossz hírek fogadják: az uralkodó távollétét kihasználva anarchiába süllyedt az ország, a nottinghami seriff és társai magukhoz ragadták a hatalmat. Robin családját sem kímélték, édesapját megölték, a vagyonát és a birtokát elkobozták. Robin azonban bosszút esküszik: tisztára akarja mosni a családja nevét és vissza akarja szerezni mindazt, ami jog szerint őt illeti.Összecsap a seriff embereivel, a harcban néhányukat meg is öli, ezért menekülnie kell. Azeem társaságában a sherwoodi erdőben lel menedékre, ahol már számos üldözött bujdosik. Robin az élükre áll, hadsereggé szervezi őket, és felveszi a harcot a seriff és emberei ellen. A kalandok közepette Robin újra találkozik gyermekkori barátjával, az azóta szép fiatal nővé serdült Mariannal.

CategoriesEgyéb kategória