Detective Conan: The Fist Of Blue Sapphire (2019) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 5.3
Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire

Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire

Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2019-04-12
 • Termelés: TMS Entertainment /
 • Megjelenési dátum:JP 2019-04-12
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire
 • Műfaj: Animációs Akció Dráma Rejtély Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire teljes film

Néz Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire film

Directeur de film et équipage derrière Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire

 • Gosho Aoyama/Original Story
 • Tomoka Nagaoka/Director
 • Takahiro Ohkura/Writer

Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire – Filmszínészek és színésznő

 • Minami Takayama/Conan Edogawa (voice)
 • Wakana Yamazaki/Ran Mouri (voice)
 • Rikiya Koyama/Kogorou Mouri (voice)
 • Kappei Yamaguchi/Kaito Kuroba (voice)
 • Megumi Hayashibara/Ai Haibara (voice)
 • Yukiko Iwai/Ayumi Yoshida (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire teljes film,néz Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire film online ingyen HD, Letöltés Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire teljes film 720p hd, Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire film online ingyen magyar szöveggel, watch Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire movie online full version, Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

7.9

Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem

A nem is olyan távoli jövőben az egyesült hálózatok a csillagokig nyúlnak. Elektronok cikáznak keresztül-kasul a világegyetemben. A fejlett technika azonban nem törölte el végleg a nemzetek közötti különbségeket. Mamoru Oshii, a különleges filmjeiről ismert japán rendező animációs kultuszfilmjében a komputer-világegyetem nem ismert tartományaiba kalauzolja el a műfaj szellemi kalandokra éhes rajongóit.”Ízig-vérig cyberpunk történet, szellemekkel, hackerekkel. ‘Vajon a cyberagy képes-e megteremteni saját szellemét?’ – kérdezi Kuszanagi, a hősnő. Azaz önnön replikánsát. Mert ha igen, akkor mi értelme embernek lenni? Amennyiben az új, születendő intelligencia a homo sapiens és a gép pozitív tulajdonságait egyesíti, igenis van – sugallja a film, jól példázva, hogy cyborg-félelmeink szép lassan a múlt homályába vesznek. Esetleg 2019 Új-Tokiójában már arra se emlékszünk, hogy léteztek egyáltalán.”

7.3

Dragon Ball Z Mozifilm 12 - A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Dragon Ball Z Mozifilm 12 – A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Egy onit, aki a lélek-tisztító gépre ügyel megszáll egy gonosz szellem és az alvilág behódol az akaratának. Így az egész Földön felbukkannak az újra életre kelt, rég halott bűnözők! Goku és Vegeta megpróbálják megállítani Janembát, míg a családjuk a Földön próbál úrrá lenni a káoszon. És mi az egyetlen esélyük? A Fúzió!

6.3

Dragon Ball Z Mozifilm 1 - Megmentelek, Gohan!

Dragon Ball Z Mozifilm 1 – Megmentelek, Gohan!

Garlic Junior elrabolta Gohant, akinél a négycsillagos Sárkánygömb volt. Majd miután összegyűjtötte a hét Sárkánygömböt, halhatatlanságot kívánt magának. Garlic Junior a korábbi elutasítás ellenére megpróbálja elérni a Kami (Isten) címet. Gokunak és Piccolónak újra egyesíteniük kell erejüket, hogy megmenthessék a Földet, Kami-samát és Gohant!

CategoriesEgyéb kategória