Pókember 3. (2007) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6.1
Pókember 3.

Pókember 3.

Pókember 3. Teljes Film Magyarul Komoly bajba keveredik Pókember. Miközben két rendkívüli képességekkel bíró rosszakarója, Venom és Homokember összefog ellene, egy gyönyörű, szőke lánnyal is találkozik. Peter szeretne hű maradni régi szerelméhez, Mary Jane-hez, de úgy tűnik képtelen ellenállni a csábításnak. A mindenre képes szökött fegyenc, a Peter nyomában szaglászó paparazzo, a fekete anyag, amely egy kalandja során átitatja a Pókember ruháját, és átalakítja a testét, a város rendőrfőnökének gyönyörű lánya és a Zöld Manó régi ruhájában járó, még mindig bosszúállásra készülő egykori jóbarát – Pókember élete még sosem bővelkedett ennyire a kalandokban.

 • Kiadás: 2007-05-01
 • Termelés: Marvel Enterprises / Columbia Pictures / Laura Ziskin Productions / Sony Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2007-05-01
 • A film költségvetése:$258,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Pókember 3.
 • Műfaj: Fantasy Akció Kaland

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Pókember 3. teljes film

Néz Pókember 3. Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Pókember 3. film

Directeur de film et équipage derrière Pókember 3.

 • Sam Raimi/Director
 • Avi Arad/Producer
 • Laura Ziskin/Producer
 • Grant Curtis/Producer
 • Stan Lee/Author
 • Alvin Sargent/Screenplay

Pókember 3. – Filmszínészek és színésznő

 • Tobey Maguire/Peter Parker / Spider-Man
 • Kirsten Dunst/Mary Jane Watson
 • James Franco/Harry Osborn / New Goblin
 • Thomas Haden Church/Flint Marko / Sandman
 • Topher Grace/Eddie Brock / Venom
 • Bryce Dallas Howard/Gwen Stacy

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Pókember 3. teljes film,néz Pókember 3. film online ingyen HD, Letöltés Pókember 3. teljes film 720p hd, Pókember 3. film online ingyen magyar szöveggel, watch Pókember 3. movie online full version, Pókember 3. full movie download

Hasonló kategóriában

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

7.1

Pókember

Pókember

Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker, a kétballábas diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi osztálykirándulás során megcsípi egy mutáns pók. Ezt követően a srác egyre furább képességeket tapasztal magán: könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, a veszélyeket pedig jóval bekövetkezésük előtt megérzi. Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas kötelezettséggé válik. Peternek meg kell küzdenie az emberfeletti erővel rendelkező, gonosz Zöld Manóval és el kell nyernie a gyönyörű Mary Jane szerelmét.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

CategoriesEgyéb kategória