Halálsoron (1999) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 8.5
Halálsoron

Halálsoron

Halálsoron Teljes Film Magyarul Paul Edgecomb börtönőrként szolgál a Cold Mountain fegyház siralomházában a múlt század harmincas éveiben. Az E blokkban halálraítéltek várják, hogy végig menjenek a halálsoron – a folyosón, amely a villamosszékhez vezet. Edgecomb úgy gondolja, már semmilyen meglepetés sem érheti. Ám minden megváltozik, amikor új rab érkezik az E blokkba. Az óriás termetű fekete férfit, John Coffeyt az esküdtszék két fehér gyermek meggyilkolásáért ítélte halálra. A férfi azonban egyáltalán nem tűnik gyilkosnak, sőt, egészen különös képességekkel rendelkezik.

 • Kiadás: 1999-12-10
 • Termelés: Castle Rock Entertainment / Darkwoods Productions / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1999-12-10
 • A film költségvetése:$60,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Halálsoron
 • Műfaj: Fantasy Dráma Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Halálsoron teljes film

Néz Halálsoron Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Halálsoron film

Directeur de film et équipage derrière Halálsoron

 • Frank Darabont/Director
 • Frank Darabont/Screenplay
 • David Valdes/Producer
 • Frank Darabont/Producer
 • Thomas Newman/Original Music Composer
 • David Tattersall/Director of Photography

Halálsoron – Filmszínészek és színésznő

 • Tom Hanks/Paul Edgecomb
 • Michael Clarke Duncan/John Coffey
 • David Morse/Brutus “Brutal” Howell
 • Bonnie Hunt/Jan Edgecomb
 • James Cromwell/Warden Hal Moores
 • Patricia Clarkson/Melinda Moores

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Halálsoron teljes film,néz Halálsoron film online ingyen HD, Letöltés Halálsoron teljes film 720p hd, Halálsoron film online ingyen magyar szöveggel, watch Halálsoron movie online full version, Halálsoron full movie download

Hasonló kategóriában

7.9

Érik a gyümölcs

Érik a gyümölcs

A világválság idején kisbirtokos farmerek ezrei mennek tönkre. A filmbeli farmercsaládot a természeti katasztrófák és a gazdasági változások űzik el földjeiről. Számukra a nagy utazás végcélja egyet jelent a nyugalom, a biztonság és egy új otthon megtalálásával. John Ford több filmjében foglalkozott kora égető problémáival. Amellett, hogy hűen vitte filmre Steinbeck legjelentősebb regényét, tipikus Ford-művet alkotott. A cselekmény modellje kísértetiesen hasonlít a Hatosfogatéhoz, csak éppen mások a szereplők, s postakocsi helyett rozzant teherautó, indiánok helyett – ahogy Sadoul mondja – “egész Amerika a maga intézményeivel, nagybirtokosaival, rendőrségével” szerepel a filmben.

7

Narnia krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Narnia krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A második világháború idején a Pevensie-gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy, játék közben elbújik a hatalmas szekrényben, és váratlanul Narnia havas tájain találja magát. A csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik, a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket. A legenda szerint négy gyerek hozza majd el a szabadulást számukra.

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.

6.6

Alice Csodaországban

Alice Csodaországban

Alice tizenkilenc éves, felnőtt lány. Férjhez akarják adni, ám egyetlen porcikája sem kívánja, hogy a csúnya, ellenszenves fiatalemberhez menjen hozzá. Szerencsére a lánykérést megzavarja a Fehér Nyúl felbukkanása. Alice persze utána iramodik, és hamarosan újra annál a bizonyos üregnél találja magát, amelybe sok évvel ezelőtt beleesett. A történelem ismétli önmagát, Alice megint Csodaországban találja magát. Ám Csodaország már nem olyan, mint régen. Az első látogatása óta minden a feje tetejére állt. Ő az egyetlen, aki megszabadíthatja a világot a zsarnok Vörös Királynő rémuralmától.

CategoriesEgyéb kategória