Western Renegades (1949) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 0
Western Renegades

Western Renegades

Western Renegades Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 1949-10-08
 • Termelés: Monogram Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1949-10-08
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Western Renegades
 • Műfaj: Western

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Western Renegades teljes film

Néz Western Renegades Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Western Renegades film

Directeur de film et équipage derrière Western Renegades

 • Wallace Fox/Director
 • Adele Buffington/Screenplay

Western Renegades – Filmszínészek és színésznő

 • Johnny Mack Brown/Johnny Mack Brown
 • Max Terhune/Sheriff Alibi
 • Jane Adams/Judy Gordon
 • Hugh Prosser/Jim Laren
 • Riley Hill/Joe Gordon
 • Marshall Reed/Frank

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Western Renegades teljes film,néz Western Renegades film online ingyen HD, Letöltés Western Renegades teljes film 720p hd, Western Renegades film online ingyen magyar szöveggel, watch Western Renegades movie online full version, Western Renegades full movie download

Hasonló kategóriában

7.7

Délidő

Délidő

Will Kane seriff Amyvel kötendő házassága után le akar mondani hivataláról. Ám éppen házassága napján érkezik a városba Frank Miller, egy gengszter, akit annak idején Kane juttatott a börtönbe. Kane nem menekül el a bosszú elől, hanem az állomáson várja a vonatot, amelyen Miller érkezik. Amy azzal fenyegetőzik, hogy elhagyja Kane-t, ha a városban marad, s a város polgárai is megtagadják a serifftől a támogatást. Amikor Miller 12 órakor a városba érkezik, Kane felveszi a harcot, és győz. Azután a város polgárai elé dobja a seriff-csillagot és elhagyja a várost. A megalkuvó, gyáva népség nem érdemli meg az önfeláldozó magatartást – de a tisztség kötelez.

5.8

Cahill, az USA békebírája

Cahill, az USA békebírája

Cahill seriff egyedül is könnyen elbánik egy csapat fegyveres gonosztevővel. Magánéletében azonban korántsem áll ilyen biztos talajon. Megözvegyült apaként neveli két fiát, akik nehezen viselik, hogy apjuk több időt tölt a gazemberek felkutatásával, mint velük. Amikor Cahill rájön, hogy fiai részt vettek egy bankrablásban és két gyilkosságban, sok minden megváltozik életében… John Wayne karizmatikus egyéniségével remek alakítást nyújt ebben az akciódús és egyben szívszorító történetben.

6.6

Breakheart-szoros

Breakheart-szoros

Egy katonákat és gyógyszert szállító vonat 1873 telén a Humboldt erőd felé tart a hegyeken keresztül. John Deakin fogyolyként vesz részt az úton, a bűnözőnek álcázott titkosügynök feladata egy aranycsempészettel foglalkozó banda kézrekerítése. A hosszú utazás során különös halálesetek történnek. Hamarosan kiderül, hogy a gyógyszeresdobozok lőszert, a koporsók pedig fegyvert tartalmaznak. Deakin rövid idő alatt átlátja a furcsa események és az aranycsempészet közötti összefüggéseket. Az érdekek a Breakheart-szorosnál ütköznek.

8.1

Viharsziget

Viharsziget

A világtól elzárva, a Massachusetts állam partjainál fekvő kis szigeten lévő elmegyógyintézetben tartják fogva az Egyesült Államok legveszedelmesebb elmebeteg bűnözőit. Amikor az ötvenes években a szigorúan őrzött intézményből megmagyarázhatatlan módon megszökik egy gyilkosságért elítélt nő, az igazgató, Dr. Cawley kénytelen külső segítséget kérni. Két rendőrbíró, Teddy Daniels és Chuck Aule utazik a szigetre, hogy kiderítse, mi történt, és megtalálja a szökevényt. Danielsnek nemcsak a munkáját hátráltató pszichiáterrel, hanem a saját démonaival is meg kell küzdenie.

CategoriesEgyéb kategória