Dragon Ball Z 10: Broly Második Eljövetele (1994) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6.5
Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele Teljes Film Magyarul Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

 • Kiadás: 1994-03-12
 • Termelés: Toei Animation /
 • Megjelenési dátum:JP 1994-03-12
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele
 • Műfaj: Akció Animációs Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele teljes film

Néz Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele film

Directeur de film et équipage derrière Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

 • Shigeyasu Yamauchi/Director
 • Takao Koyama/Screenplay
 • Shunsuke Kikuchi/Original Music Composer
 • Akira Toriyama/Characters

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele – Filmszínészek és színésznő

 • Masako Nozawa/Son Goku / Son Gohan / Son Goten (voice)
 • Takeshi Kusao/Trunks (voice)
 • Bin Shimada/Broly (voice)
 • Yuuko Minaguchi/Videl (voice)
 • Mayumi Tanaka/Kuririn (voice)
 • Jōji Yanami/Narrator (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele teljes film,néz Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele film online ingyen HD, Letöltés Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele teljes film 720p hd, Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele film online ingyen magyar szöveggel, watch Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele movie online full version, Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

Dragon Ball Z Mozifilm 8 - Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Dragon Ball Z Mozifilm 8 – Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Vegeta, az Új Vegeta bolygóra utazik, hogy megkeresse a Legendás Szuper Saiya-jint, aki bolygókat pusztít. Goku szintén a Legendás Szuper Saiya-jint üldözve a bolygóra teleportál, ami őrjöngésbe taszítja Brolyt. Gokunak muszáj legyőznie a Legendás Szuper Saiya-jint, hogy megmenthesse az Univerzumot!

6.6

Dragon Ball Z Mozifilm 5 - A hihetetlenül erősek csatája

Dragon Ball Z Mozifilm 5 – A hihetetlenül erősek csatája

Miután üzenetet kap arról, hogy öccsét, Freezát egy Szuper Saiya-jin ölte meg, Cooler elindul a Földre, hogy maga nézzen utána ennek az erőnek. Cooler megmutatja az ötödik átalakulását, amit Freeza soha nem ért el. Vajon Goku képes lesz-e újra átalakulni Szuper Saya-jinné és megmenteni a Földet Coolertől és az embereitől?

6.3

Dragon Ball Z Mozifilm 1 - Megmentelek, Gohan!

Dragon Ball Z Mozifilm 1 – Megmentelek, Gohan!

Garlic Junior elrabolta Gohant, akinél a négycsillagos Sárkánygömb volt. Majd miután összegyűjtötte a hét Sárkánygömböt, halhatatlanságot kívánt magának. Garlic Junior a korábbi elutasítás ellenére megpróbálja elérni a Kami (Isten) címet. Gokunak és Piccolónak újra egyesíteniük kell erejüket, hogy megmenthessék a Földet, Kami-samát és Gohant!

7.3

Dragon Ball Z Mozifilm 12 - A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Dragon Ball Z Mozifilm 12 – A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Egy onit, aki a lélek-tisztító gépre ügyel megszáll egy gonosz szellem és az alvilág behódol az akaratának. Így az egész Földön felbukkannak az újra életre kelt, rég halott bűnözők! Goku és Vegeta megpróbálják megállítani Janembát, míg a családjuk a Földön próbál úrrá lenni a káoszon. És mi az egyetlen esélyük? A Fúzió!

CategoriesEgyéb kategória