Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku Nem Képes Rá, Akkor Ki? (1995) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6.9
Dragon Ball Z Mozifilm 13 - Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? Teljes Film Magyarul Gokut és a barátait rászedték, hogy a Sárkánygömbökkel élesszék fel Tapiont, aki magában hordozza a démon Hildegarnt. Hildegarn megszökik és elkezd pusztítani maga körül mindent. Tapion megpróbálja újra bezárni a démont, de hasztalanul. Gokun kívül képes bárki is legyőzni a démont és visszaállítani a békét?

 • Kiadás: 1995-07-15
 • Termelés: Toei Animation /
 • Megjelenési dátum:JP 1995-07-15
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?
 • Műfaj: Fantasy Animációs Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? teljes film

Néz Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? film

Directeur de film et équipage derrière Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki?

 • Gen Fukunaga/Executive Producer
 • Mitsuo Hashimoto/Director
 • Takao Koyama/Screenplay
 • Akira Toriyama/Characters
 • Shinichi Fukumitsu/Editor
 • Masao Shimizu/Cinematography

Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? – Filmszínészek és színésznő

 • Masako Nozawa/Son Goku / Son Gohan / Son Goten (voice)
 • Ryou Horikawa/Vegeta (voice)
 • Takeshi Kusao/Trunks (voice)
 • Hiromi Tsuru/Bulma Briefs (voice)
 • Kenji Utsumi/Shenlong (voice)
 • Hiro Yuuki/Tapion (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? teljes film,néz Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? film online ingyen HD, Letöltés Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? teljes film 720p hd, Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? film online ingyen magyar szöveggel, watch Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? movie online full version, Dragon Ball Z Mozifilm 13 – Kirobbanó Sárkányököl!! Ha Goku nem képes rá, akkor ki? full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

Dragon Ball Z Mozifilm 8 - Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Dragon Ball Z Mozifilm 8 – Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Vegeta, az Új Vegeta bolygóra utazik, hogy megkeresse a Legendás Szuper Saiya-jint, aki bolygókat pusztít. Goku szintén a Legendás Szuper Saiya-jint üldözve a bolygóra teleportál, ami őrjöngésbe taszítja Brolyt. Gokunak muszáj legyőznie a Legendás Szuper Saiya-jint, hogy megmenthesse az Univerzumot!

6.5

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

6.6

Dragon Ball Z Mozifilm 5 - A hihetetlenül erősek csatája

Dragon Ball Z Mozifilm 5 – A hihetetlenül erősek csatája

Miután üzenetet kap arról, hogy öccsét, Freezát egy Szuper Saiya-jin ölte meg, Cooler elindul a Földre, hogy maga nézzen utána ennek az erőnek. Cooler megmutatja az ötödik átalakulását, amit Freeza soha nem ért el. Vajon Goku képes lesz-e újra átalakulni Szuper Saya-jinné és megmenteni a Földet Coolertől és az embereitől?

6.3

Dragon Ball Z Mozifilm 1 - Megmentelek, Gohan!

Dragon Ball Z Mozifilm 1 – Megmentelek, Gohan!

Garlic Junior elrabolta Gohant, akinél a négycsillagos Sárkánygömb volt. Majd miután összegyűjtötte a hét Sárkánygömböt, halhatatlanságot kívánt magának. Garlic Junior a korábbi elutasítás ellenére megpróbálja elérni a Kami (Isten) címet. Gokunak és Piccolónak újra egyesíteniük kell erejüket, hogy megmenthessék a Földet, Kami-samát és Gohant!

CategoriesEgyéb kategória