Halálos Iramban: Hobbs & Shaw (2019) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6.5
Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Halálos iramban: Hobbs & Shaw Teljes Film Magyarul Amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget – és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt, aki történetesen Shaw húga – a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.

 • Kiadás: 2019-08-01
 • Termelés: Universal Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2019-08-01
 • A film költségvetése:$200,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Halálos iramban: Hobbs & Shaw
 • Műfaj: Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Halálos iramban: Hobbs & Shaw teljes film

Néz Halálos iramban: Hobbs & Shaw Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Halálos iramban: Hobbs & Shaw film

Directeur de film et équipage derrière Halálos iramban: Hobbs & Shaw

 • Chris Morgan/Screenplay
 • David Leitch/Director
 • Hiram Garcia/Producer
 • Neal H. Moritz/Producer
 • Jonathan Sela/Director of Photography
 • David Scheunemann/Production Design

Halálos iramban: Hobbs & Shaw – Filmszínészek és színésznő

 • Dwayne Johnson/Luke Hobbs
 • Jason Statham/Deckard Shaw
 • Idris Elba/Brixton
 • Vanessa Kirby/Hattie Shaw
 • Eiza González/Madame M
 • Eddie Marsan/Professor Andreiko

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Halálos iramban: Hobbs & Shaw teljes film,néz Halálos iramban: Hobbs & Shaw film online ingyen HD, Letöltés Halálos iramban: Hobbs & Shaw teljes film 720p hd, Halálos iramban: Hobbs & Shaw film online ingyen magyar szöveggel, watch Halálos iramban: Hobbs & Shaw movie online full version, Halálos iramban: Hobbs & Shaw full movie download

Hasonló kategóriában

6.6

Solo: Egy Star Wars-történet

Solo: Egy Star Wars-történet

Han Solo -a galaxis legkedveltebb gazfickója- a sötét és mély alvilágban lavírozva belefut jövőbeli másodpilótájába, Chewbaccába és a hírhedt szerencsejátékosba, Lando Calrissianba. A társaság kalandja útnak indítja a Star Wars saga egyik legvalószínűtlenebb hősének történetét.

7.2

Lego Batman - A film

Lego Batman – A film

Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

6.6

Venom

Venom

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock újságíró, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Ez a különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen lény maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége -mely egyben az emberek fölé emeli- néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. Abban az egész Univerzumot megrázó csatában, amely most vár rá, a jóságára és a gonoszságára is szüksége van.

6.7

Sokkal több mint testőr

Sokkal több mint testőr

Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy – lehetőleg élve – eljussanak a hágai bíróságra.A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai “vakáción” a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie… de persze a szakmájában legjobb testőrön és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni.

CategoriesEgyéb kategória