Barbie: Titkos ügynökök (2016) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6
Barbie: Titkos ügynökök

Barbie: Titkos ügynökök

Barbie: Titkos ügynökök Teljes Film Magyarul Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászokból beépített titkos ügynökökké válnak, amikor egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a lányok elképesztő tornászi képességeire, megbízzák őket, hogy eredjenek egy drágakövekre specializálódott besurranó tolvaj nyomába, akinek eddig mindig sikerült kereket oldania. Szuperkütyüikkel, káprázatos álcáikkal és cuki robotállatkáikkal a lányok bizonyítani próbálják, hogy ügyességgel és csapatmunkával végre lehet hajtani a küldetést.

 • Kiadás: 2016-01-15
 • Termelés: Nickelodeon Productions /
 • Megjelenési dátum:US 2016-01-15
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Barbie: Titkos ügynökök
 • Műfaj: Akció Animációs Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Barbie: Titkos ügynökök teljes film

Néz Barbie: Titkos ügynökök Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Barbie: Titkos ügynökök film

Directeur de film et équipage derrière Barbie: Titkos ügynökök

 • Conrad Helten/Director
 • Marsha Griffin/Writer
 • Kacey Arnold/Writer
 • Pamela Prostarr/Art Direction
 • Christopher Souza/Art Direction
 • Eimear Kelly/Production Manager

Barbie: Titkos ügynökök – Filmszínészek és színésznő

 • Erica Lindbeck/Barbie (voice)
 • Stephanie Sheh/Renee (voice)
 • Jenny Pellicer/Teresa (voice)
 • Alyssya Swales/Chelsea (voice)
 • Brittney Irvin/Mila #1 (voice)
 • Brian Dobson/Agent Dunbar / Announcer / Head Chef (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Barbie: Titkos ügynökök teljes film,néz Barbie: Titkos ügynökök film online ingyen HD, Letöltés Barbie: Titkos ügynökök teljes film 720p hd, Barbie: Titkos ügynökök film online ingyen magyar szöveggel, watch Barbie: Titkos ügynökök movie online full version, Barbie: Titkos ügynökök full movie download

Hasonló kategóriában

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

6.7

Verdák

Verdák

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy elhódítsa a Szelep Kupát. Egy napon a versenyverda szedi a dísztárcsáit és felkerekedik. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol hírnévre tehet szert, ha sikerül legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben. Útközben vetődik az álmos kisvárosba, Kipufogó-fürdőbe, ahol ráébred arra, mi az, ami valóban fontos az életben. Kalandjai során találkozik Hudson Dokival, a vidéki orvos és bíró valójában háromszoros Szelep Kupa győztes. Ott van azután Sally, a dögös Porsche 911, és a rozoga autómentő, akinek rozsdás karosszériája alatt érző motor dobog.

6.9

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.

7.1

Mackótestvér

Mackótestvér

Kenai, a bátor fiatalember gyűlöli a medvéket és kíméletlenül vadászik rájuk. Egy sikeres vadászat után azonban büntetésből maga is medvévé változik. Új testében Kenai számára megváltozik a világ, az élet egészen más oldalát fedezi fel. Elindul felkutatni elvesztett bátyját, Sitkát, és eközben próbára teszi a türelmét egy féleszű jávorszarvaspár, összebarátkozik Kodával, az eltévedt mackókölyökkel, és ki kell térnie másik bátyja, Denahi tévedésen alapuló bosszúvágya elől.

CategoriesEgyéb kategória