Pókember – Irány A Pókverzum (2018) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 8.4
Pókember - Irány a Pókverzum

Pókember – Irány a Pókverzum

Pókember – Irány a Pókverzum Teljes Film Magyarul A film a Marvel multiverzumán belül egy olyan világban játszódik, amelyben New York felhőkarcolói között több Pókember is hálóját szövögeti.

 • Kiadás: 2018-12-06
 • Termelés: Columbia Pictures / Sony Pictures Animation / Marvel Entertainment / Pascal Pictures / Arad Productions / Sony Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2018-12-06
 • A film költségvetése:$90,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Pókember – Irány a Pókverzum
 • Műfaj: Akció Kaland Animációs Sci-Fi Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Pókember – Irány a Pókverzum teljes film

Néz Pókember – Irány a Pókverzum Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Pókember – Irány a Pókverzum film

Directeur de film et équipage derrière Pókember – Irány a Pókverzum

 • Phil Lord/Producer
 • Phil Lord/Screenplay
 • Stan Lee/Characters
 • Steve Ditko/Characters
 • Christopher Miller/Producer
 • Bob Persichetti/Director

Pókember – Irány a Pókverzum – Filmszínészek és színésznő

 • Shameik Moore/Miles Morales / Spider-Man (voice)
 • Jake Johnson/Peter B. Parker / Spider-Man (voice)
 • Hailee Steinfeld/Gwen Stacy / Spider-Woman (voice)
 • Mahershala Ali/Aaron Davis / Prowler (voice)
 • Brian Tyree Henry/Jefferson Davis (voice)
 • Lily Tomlin/May Parker (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Pókember – Irány a Pókverzum teljes film,néz Pókember – Irány a Pókverzum film online ingyen HD, Letöltés Pókember – Irány a Pókverzum teljes film 720p hd, Pókember – Irány a Pókverzum film online ingyen magyar szöveggel, watch Pókember – Irány a Pókverzum movie online full version, Pókember – Irány a Pókverzum full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

6.2

X-Men: Sötét Főnix

X-Men: Sötét Főnix

Az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák.

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

6.8

Vasember 2.

Vasember 2.

A világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja közkinccsé tenni a Vasember páncél titkait, mert attól tart, hogy az információ rossz kezekbe kerül. Pepper Pottsszal és James “Rhodey” Rhodesszal az oldalán Tony új szövetségeket köt, és új, hatalmas erőkkel száll szembe.

CategoriesEgyéb kategória