My Mom Is An Airplane! (2013) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6.7
My Mom Is an Airplane!

My Mom Is an Airplane!

My Mom Is an Airplane! Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2013-02-27
 • Termelés: Pchela Studio / Acme Filmworks /
 • Megjelenési dátum:RU 2013-02-27
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/My Mom Is an Airplane!
 • Műfaj: Kaland Animációs Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz My Mom Is an Airplane! teljes film

Néz My Mom Is an Airplane! Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek My Mom Is an Airplane! film

Directeur de film et équipage derrière My Mom Is an Airplane!

 • Yuliya Aronova/Director
 • Yuliya Aronova/Art Direction
 • Lev Slepner/Music
 • Yuliya Aronova/Writer
 • Venera Kozina/Animation
 • Sergey Kozin/Animation

My Mom Is an Airplane! – Filmszínészek és színésznő

 • Tim Khanjutin/Young Boy (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:My Mom Is an Airplane! teljes film,néz My Mom Is an Airplane! film online ingyen HD, Letöltés My Mom Is an Airplane! teljes film 720p hd, My Mom Is an Airplane! film online ingyen magyar szöveggel, watch My Mom Is an Airplane! movie online full version, My Mom Is an Airplane! full movie download

Hasonló kategóriában

7.6

A hihetetlen család 2.

A hihetetlen család 2.

Mindenki kedvenc szuperhős családja visszatér, a középpontban azonban ezúttal Helen áll, aki Bobot Violettel és Dash-sel magára hagyja, hogy a normális élet napi hőstetteivel megbirkózzanak. A változás elég kemény mindenki számára, főleg, mivel a család továbbra sincs teljesen tisztában a Jack-Jack ébredező szupererejével. Amikor egy új gonosz egy briliáns és veszélyes tervet eszel ki, a család kénytelen lesz megtanulni együttműködni Frozoneékkal, amivel jóval nehezebbnek bizonyul a vártnál.

6.7

A szerelem hullámhosszán

A szerelem hullámhosszán

Karácsony este a rádióban egy talk-show műsorvezetője álmokról, vágyakról, kívánságokról kérdezi a hallgatókat. Egy seattle-i kisfiú betelefonál és az édesapjának kér segítséget, aki felesége halála óta magányosan neveli őt. Annie-t, a bájos, házasság előtt álló lányt, aki autóvezetés közben a rádió éjszakai műsorát hallgatja, valósággal elvarázsolják a kisfiú és az édesapa megindító szavai. A messzi távolból úgy érzi, épp a nagy ő hangját hallja a rádió hullámhosszán. Elhatározza, hogy kerül, amibe kerül, elindul és megkeresi az ismeretlent, akiben felismerni vélte az “igazit”.

6.1

Nanny McPhee és a nagy bumm

Nanny McPhee és a nagy bumm

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel maga próbálja ellátni a családi gazdaságot, mert a férje háborúban van. Amint Nanny McPhee megérkezik, hamarosan rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk, és nem hajlandók elmenni. Nanny McPhee bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét.

6.4

A Vaslady

A Vaslady

Margaret Thatcher hosszú idő után úgy dönt, megszabadul néhai férje ruháitól. Fontos nap ez számára, és miközben a ruhákat válogatja, megrohanják az emlékek. A konzervatívok jelöltjeként 1959-ben jutott be az alsóházba. 1970-ben oktatásért és tudományért felelős miniszter lett Edward Heath kormányában. Öt évvel később már ő vezeti a Konzervatív Pártot. A kommunizmus elleni határozott kiállása miatt ekkortájt kezdik Vasladyként emlegetni. Azután 1979-ben győzelemre vezeti a konzervatívokat a választásokon és ő lesz Nagy-Britannia első női miniszterelnöke.

CategoriesEgyéb kategória