Living In The Age Of Airplanes (2015) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.8
Living in the Age of Airplanes

Living in the Age of Airplanes

Living in the Age of Airplanes Teljes Film Magyarul

  • Kiadás: 2015-04-25
  • Termelés: Terwilliger Productions /
  • Megjelenési dátum:US 2015-04-25
  • A film költségvetése:$0.00
  • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Living in the Age of Airplanes
  • Műfaj: Dokumentum

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Living in the Age of Airplanes teljes film

Néz Living in the Age of Airplanes Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Living in the Age of Airplanes film

Directeur de film et équipage derrière Living in the Age of Airplanes

  • Brian J. Terwilliger/Director
  • Brian J. Terwilliger/Writer
  • James Horner/Music

Living in the Age of Airplanes – Filmszínészek és színésznő

  • Harrison Ford/Narrator (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Living in the Age of Airplanes teljes film,néz Living in the Age of Airplanes film online ingyen HD, Letöltés Living in the Age of Airplanes teljes film 720p hd, Living in the Age of Airplanes film online ingyen magyar szöveggel, watch Living in the Age of Airplanes movie online full version, Living in the Age of Airplanes full movie download

Hasonló kategóriában

7.1

Sully - Csoda a Hudson folyón

Sully – Csoda a Hudson folyón

Chesley “Sully” Sullenberger kapitány 2009. január 15-én New York fölött, egy madarakkal való ütközés után a Hudson folyóra tett le csodával határos módon egy utasszállító gépet, megmentve ezzel 155 ember életét. Az eset médiaszenzáció lett, ám a repülésügyi vizsgálat több szakmai hibára is rámutatott, ami miatt Sully kapitány végül nyugdíjba vonult.

5.7

Airport '75

Airport ’75

A Columbia Airlines 409-es, Los Angelesbe tartó járata menetrend szerint felszáll a washingtoni Dulles repülőtérről. Az utasok között ott van Mrs. Patroni a légitársaság elnökének felesége, két apáca, a vese-áltültetésre váró Janice Abbott és az őt kísérő anyja. A 409-es járat felszállása után súlyos baleset történik. Egy magánrepülőgép, melynek pilótája szívrohamot kap, beleütközik az utasszállítóba és jelentős károkat okoz benne. Megsebesül a gép kapitánya is. A légörvény szinte kitépi a helyéről a gép másodkapitányát, így Nancy Pryorra, a rangidős stewardessre vár a feladat, hogy az ellenőrző torony és a sérült kapitány utasításait követve megpróbáljon a géppel landolni.

6.2

Rajongók háborúja

Rajongók háborúja

Sok rajongója van George Lucas galaktikus sagájának, a Csillagok háborújának. Van, aki kicsit rajong érte, van, aki jobban, és ott van az Eric, Linus, Hutch és Windows alkotta fanatikus négyes fogat. A fickók számára a trilógia nem egyszerűen a gyermekkorukat jelenti, hanem az életüket. Nem csoda, hogy alig várják a Baljós árnyak premierjét 1998-ban. Az idő szorítja őket, az egyik társuk ugyanis halálos rákbeteg. A négy huszonéves kattant gondol egyet és felkerekedik. Elindulnak Kaliforniába, be akarnak törni George Lucas otthonába, hogy elsőként láthassák a filmet.

CategoriesEgyéb kategória