Amerika Kapitány: Polgárháború (2016) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.4
Amerika Kapitány: Polgárháború

Amerika Kapitány: Polgárháború

Amerika Kapitány: Polgárháború Teljes Film Magyarul Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

 • Kiadás: 2016-04-27
 • Termelés: Marvel Studios /
 • Megjelenési dátum:US 2016-04-27
 • A film költségvetése:$240,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Amerika Kapitány: Polgárháború
 • Műfaj: Kaland Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Amerika Kapitány: Polgárháború teljes film

Néz Amerika Kapitány: Polgárháború Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Amerika Kapitány: Polgárháború film

Directeur de film et équipage derrière Amerika Kapitány: Polgárháború

 • Anthony Russo/Director
 • Joe Russo/Director
 • Christopher Markus/Screenplay
 • Stephen McFeely/Screenplay
 • Kevin Feige/Producer
 • Joe Simon/Characters

Amerika Kapitány: Polgárháború – Filmszínészek és színésznő

 • Chris Evans/Steve Rogers / Captain America
 • Robert Downey Jr./Tony Stark / Iron Man
 • Scarlett Johansson/Natasha Romanoff / Black Widow
 • Sebastian Stan/James “Bucky” Barnes / Winter Soldier
 • Anthony Mackie/Sam Wilson / Falcon
 • Don Cheadle/James “Rhodey” Rhodes / War Machine

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Amerika Kapitány: Polgárháború teljes film,néz Amerika Kapitány: Polgárháború film online ingyen HD, Letöltés Amerika Kapitány: Polgárháború teljes film 720p hd, Amerika Kapitány: Polgárháború film online ingyen magyar szöveggel, watch Amerika Kapitány: Polgárháború movie online full version, Amerika Kapitány: Polgárháború full movie download

Hasonló kategóriában

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

6.8

Vasember 2.

Vasember 2.

A világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja közkinccsé tenni a Vasember páncél titkait, mert attól tart, hogy az információ rossz kezekbe kerül. Pepper Pottsszal és James “Rhodey” Rhodesszal az oldalán Tony új szövetségeket köt, és új, hatalmas erőkkel száll szembe.

7.5

Vasember

Vasember

Tony Stark, a zseniális feltaláló és különc milliárdos éppen legújabb szuperfegyverét mutatja be, amikor a csoportot támadás éri és Tony mellkasába vasszilánk fúródik, mely lassan halad a szíve felé. Ráadásul foglyul ejtik és azt követelik tőle, hogy építsen meg egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert. Tony meg is építi, azonban egy olyan páncélöltözet formájában, amely segítségére lehet a szökésben és távol tartja a vasszilánkot a szívétől. Így születik meg a legendás Vasember.

6.9

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

Az Amerika Kapitány a Marvel univerzum kezdeteire koncentrál, amikor Steve Rogers önkéntesként jelentkezik egy kísérleti programba, amelytől átváltozik az Amerika Kapitányként ismert szuperkatonává. Amerika Kapitány egyesíti erejét Bucky Barnesszal és Peggy Carterrel, hogy szembeszálljanak a gonosz HIDRA nevű szervezettel, melyet az ördöngös Vörös Koponya vezet.

CategoriesEgyéb kategória