Airplane 2. – A Folytatás (1982) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6
Airplane 2. - A folytatás

Airplane 2. – A folytatás

Airplane 2. – A folytatás Teljes Film Magyarul Az amerikai légikikötőben mindenki az első menetrendszerinti űrjárat indítására készül. Úgy tűnik azonban, hogy nincsen minden rendben az űrhajó körül. Ted Striker, a gép elsőszámú berepülőpilótája ugyanis biztos abban, hogy még további vizsgálatokra lenne szükség, mielőtt elindítanák a gépet. Striker főnökei azonban nem értenek egyet vele, és inkább elmegyógyintézetbe záratják az okvetetlenkedő férfit. Az űrhajó pedig elindul. Hamarosan kiderül, hogy egy őrült bombamerénylő van a fedélzeten, ez első holdjárat mindjárt megsemmisíti saját magát, a hajtóművek nem működnek, és ami a legrosszabb, a legénység rájön, hogy abszolút elfogyott a kávéjuk. Újra itt az Airplane! eszement bolondozása, ahogy Robert Hays és Julie Hagerty teljesen kirepülnek az ózonból, hogy visszatérjenek fergeteges korábbi szerepükben. Vajon Hays képes újra úrrá lenni a helyzeten – koffein nélkül? Kapcsold be a biztonsági öveket, mert olyan út vár rád, amit soha sem felejtesz el.

 • Kiadás: 1982-12-10
 • Termelés: Paramount /
 • Megjelenési dátum:US 1982-12-10
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Airplane 2. – A folytatás
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Airplane 2. – A folytatás teljes film

Néz Airplane 2. – A folytatás Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Airplane 2. – A folytatás film

Directeur de film et équipage derrière Airplane 2. – A folytatás

 • Ken Finkleman/Director
 • Joseph F. Biroc/Director of Photography
 • William Sandell/Production Design
 • Ken Finkleman/Screenplay
 • Mel Dellar/Associate Producer
 • Mel Dellar/Unit Production Manager

Airplane 2. – A folytatás – Filmszínészek és színésznő

 • Robert Hays/Ted Striker
 • Julie Hagerty/Elaine Dickinson
 • Lloyd Bridges/Steven McCroskey
 • Chad Everett/Simon Kurtz
 • Peter Graves/Capt. Clarence Oveur
 • Chuck Connors/The Sarge

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Airplane 2. – A folytatás teljes film,néz Airplane 2. – A folytatás film online ingyen HD, Letöltés Airplane 2. – A folytatás teljes film 720p hd, Airplane 2. – A folytatás film online ingyen magyar szöveggel, watch Airplane 2. – A folytatás movie online full version, Airplane 2. – A folytatás full movie download

Hasonló kategóriában

7.1

Az első ember

Az első ember

A történet középpontjában a NASA missziója áll, hogy embert küldjenek a holdra. A zsigeri, szubjektív krónika Neil Armstrong 1961 és 1969 közti időszakára koncentrál, és James R. Hansen könyve alapján készült. A film feltárja, milyen áldozatokat követelt Armstrongtól és a nemzettől a történelem egyik legveszélyesebb küldetése.

6.7

Armageddon

Armageddon

Hatalmas méretű aszteroida közeledik a Föld felé, 40.000 km/órás sebességgel. A becsapódás – amely elkerülhetetlennek látszik – bolygónkat a teljes megsemmisüléssel fenyegeti. A NASA egyik vezetője, Dan Truman egyetlen esélyt lát a megmenekülésre: ha sikerül még az űrben elpusztítani a fenyegetően közeledő égitestet. Ezért elképesztő tervet eszel ki: megbízza Harry személyében a világ legkiválóbb olajfúróját, hogy a kemény fickókból álló csapatával fúrjon lyukat az aszteroidába és robbantsa apró darabokra. A villámgyors kiképzés után fel is jut a csapat, ám a dolgok nem a terv szerint alakulnak.

7.4

Apollo 13

Apollo 13

AzApollo 13három fős legénysége nekivág a végtelen világűrnek 1970. április 11-én. Küldetésük nem mindennapi: leszállni a Holdra. A kilövés simán megy, a mérnökökből, tudósokból és matematikusokból álló houstoni irányító központ felügyeli a repülést. Az űrhajó majdnem eléri a Holdat, amikor a következő üzenet érkezik 330 ezer kilométer messzeségből a Földre: “Houston, baj van.” A három űrhajóst egy hibás alkatrész miatt bekövetkezett robbanás megfosztja az oxigéntől, az energiától és a hajó irányításának lehetőségétől. A tét többé már nem a Hold elérése, hanem az életben maradás.

8.2

Csillagok között

Csillagok között

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

CategoriesEgyéb kategória