A Karib-tenger Kalózai: A Fekete Gyöngy átka (2003) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.7
A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka Teljes Film Magyarul A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány. A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow, a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

 • Kiadás: 2003-07-09
 • Termelés: Jerry Bruckheimer Films / Walt Disney Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2003-07-09
 • A film költségvetése:$140,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka
 • Műfaj: Kaland Fantasy Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka teljes film

Néz A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka film

Directeur de film et équipage derrière A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

 • Dariusz Wolski/Director of Photography
 • Klaus Badelt/Original Music Composer
 • Gore Verbinski/Director
 • Jerry Bruckheimer/Producer
 • Brian Morris/Production Design
 • Ted Elliott/Screenstory

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka – Filmszínészek és színésznő

 • Johnny Depp/Captain Jack Sparrow
 • Geoffrey Rush/Captain Hector Barbossa
 • Orlando Bloom/Will Turner
 • Keira Knightley/Elizabeth Swann
 • Jack Davenport/Commodore James Norrington
 • Jonathan Pryce/Governor Weatherby Swann

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka teljes film,néz A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka film online ingyen HD, Letöltés A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka teljes film 720p hd, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka film online ingyen magyar szöveggel, watch A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka movie online full version, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

7.1

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Will Turner és Elizabeth Swann kénytelenek szövetségre lépni egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt. Jacket az elátkozott Davy Jones tartja fogva, aki a Kelet-Indiai Társaság irányítása alatt áll, és félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartja a tengereket. A különös felmentőcsapatnak egészen a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Ezután megpróbálják egyetlen halálfejes lobogó alá tömöríteni a kalózvezéreket. Hiszen csak így vehetik fel a harcot a siker reményében az angol flotta és a szellemkalózok ellen.

7

007 - Dr. No

007 – Dr. No

A brit titkosszolgálat ügynökét, James Bond-ot Jamaicába küldik, hogy egyik társuk meggyilkolásának ügyében nyomozzon. Érkezését nem fogadja egyöntetű örömrivalgás, de ennek ellenére Bond pillanatok alatt megtalálja a nyomokat, amin elindulhat a gyilkos felkutatására. Hamarosan egy titokzatos tudóshoz jut el, Dr. Nohoz, majd egyre váratlanabb szálak bonyolódnak az ügybe.

6.6

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel, a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel, a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

CategoriesEgyéb kategória