Batman és Drakula (2005) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6.5
Batman és Drakula

Batman és Drakula

Batman és Drakula Teljes Film Magyarul Miközben Gotham City a sötétség leple alatt alszik, két legendás figura szárnyra kap. Az egyikük a várost vámpírhadsereggé változtatja, a másik minden tőle telhetőt megtesz, hogy megakadályozza ezt a rémtettet. De Drakula nem közönséges ellenség: természetfeletti erővel bír, villámgyors, és képes a gondolatokat irányítani. Ezzel szemben a Sötét Lovag hipermodern eszközarzenálja ellenére is halandó ember, így kettejük összecsapása örökre Batman szárnyát szegheti. A két főhős mellett olyan kedvencek is szerepelnek, mint Joker, Pingvin és a sorozatban elsőként felbukkanó Vicky Vale, nem mondható hát más, mint hogy ez az egész estés rajfilm vérfagyasztóan nagyszerű!

 • Kiadás: 2005-10-18
 • Termelés: Warner Bros. Animation / DC Comics / DC Entertainment /
 • Megjelenési dátum:US 2005-10-18
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Batman és Drakula
 • Műfaj: Fantasy Animációs Horror Akció Thriller Sci-Fi Családi Dráma Rejtély

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Batman és Drakula teljes film

Néz Batman és Drakula Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Batman és Drakula film

Directeur de film et équipage derrière Batman és Drakula

 • Michael Goguen/Director
 • Duane Capizzi/Writer
 • Michael E. Uslan/Executive Producer
 • Margaret Hou/Editor

Batman és Drakula – Filmszínészek és színésznő

 • Rino Romano/Bruce Wayne / Batman
 • Peter Stormare/Dracula
 • Tara Strong/Vicky Vale
 • Alastair Duncan/Alfred Pennyworth
 • Tom Kenny/Oswald Cobblepot / The Penguin
 • Kevin Michael Richardson/The Joker

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Batman és Drakula teljes film,néz Batman és Drakula film online ingyen HD, Letöltés Batman és Drakula teljes film 720p hd, Batman és Drakula film online ingyen magyar szöveggel, watch Batman és Drakula movie online full version, Batman és Drakula full movie download

Hasonló kategóriában

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

CategoriesEgyéb kategória