Little Witch Academia (2013) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.3
Little Witch Academia

Little Witch Academia

Little Witch Academia Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2013-03-02
 • Termelés: TRIGGER /
 • Megjelenési dátum:JP 2013-03-02
 • A film költségvetése:$480,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Little Witch Academia
 • Műfaj: Akció Animációs Vígjáték Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Little Witch Academia teljes film

Néz Little Witch Academia Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Little Witch Academia film

Directeur de film et équipage derrière Little Witch Academia

 • Yoh Yoshinari/Director
 • Yoh Yoshinari/Animation Director
 • Naoki Tsutsumi/Producer
 • Masahiko Otsuka/Screenplay
 • Yuuji Kaneko/Art Direction
 • Toyonori Yamada/Director of Photography

Little Witch Academia – Filmszínészek és színésznő

 • Megumi Han/Akko Kagari (voice)
 • Fumiko Orikasa/Lotte Yanson (voice)
 • Michiyo Murase/Sucy Manbavaran (voice)
 • Youko Hikasa/Diana Cavendish (voice)
 • Noriko Hidaka/Professor Ursula (voice)
 • Chinatsu Akasaki/Barbara (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Little Witch Academia teljes film,néz Little Witch Academia film online ingyen HD, Letöltés Little Witch Academia teljes film 720p hd, Little Witch Academia film online ingyen magyar szöveggel, watch Little Witch Academia movie online full version, Little Witch Academia full movie download

Hasonló kategóriában

8

Laputa - Az égi palota

Laputa – Az égi palota

Pazu, az árva és Sheeta, az égből pottyant lány fel akarják kutatni a mesés repülő civilizációt, de a gonosz, pénzéhes ügynök, Muska a nyomukba ered, így kénytelenek lesznek megmenteni.

8.5

Chihiro Szellemországban

Chihiro Szellemországban

Chihiro, a tízéves, önfejű kislány meg van győződve arról, hogy az egész világ körülötte forog – épp ezért képtelen belenyugodni abba, hogy szüleivel új városba költözik, és csalódottságát meg sem próbálja leplezni az utazás alatt. Amikor az erdőben eltévedve egy különös zsákutca végére érnek, a kis család rábukkan egy sötét alagútra, amelynek másik végén szellemváros fogadja őket. Az üres utcákon fejedelmi lakomától roskadoznak az asztalok: az éhes szülők mohón a finom ételekre vetik magukat, ám hamarosan disznóvá változnak, amikor a városban felbukkannak a valódi vacsoravendégek. Az eldugott mesevilág lakói ősi istenek és más csodalények, uralkodója pedig Yubaba, a gonosz boszorkány. Chihiro csak akkor mentheti meg szüleit, ha hasznossá teszi magát Szellemországban és munkát talál magának a banya hatalmas fürdőházában.

8.4

A vándorló palota

A vándorló palota

Sophie dolgos hétköznapjai az édesapjától örökölt kalapboltban telnek. Fiatal korához képest csak ritkán engedheti meg magának, hogy a közeli városba menjen egy kicsit szórakozni; ám egyik kiruccanása alkalmával találkozik Howllal, az elképesztően sármos varázslóval. Kapcsolatukat félreértve az irigy Puszta boszorkánya rettenetes átokkal sújtva Sophiet: 90 éves öregasszonnyá változtatja őt. A lány teljesen összetörve a pusztákba menekül, mígnem véletlenül Howl vándorló palotájára bukkan. Kilétét eltitkolva felveteti magát takarítónőnek a palotába. A rejtélyes és energikus hölgy rövidesen élettel tölti meg az ódon kastély szobáit, melyben csak Markl, a varázsló pelyhes szakállú tanítványa, és a házat kormányzó tűzdémon, Calcifer lakik. Ez az a hely, ahol Sophie végre kibontakoztathatja tehetségét, és különleges csodákra lesz képes. Közös történetük Howllal talán még csak most kezdődik.

7.1

Végtelen történet

Végtelen történet

Bastiannak nem könnyu az élete. Édesanyja meghalt, az apja pedig állandóan azzal gyötri, hogy rosszul tanul és folyton álmodozik. A fiú egy szép napon besétál a könyvesboltba, ahol rábukkan egy érdekesnek látszó könyvre. Lenyugözi Fantázia császárnojének története. Az uralkodóno egyre gyengébb, mert birodalma veszélybe került, mind nagyobb területet pusztít el a Semmi. A császárno úgy érzi, országa addig van biztonságban, ameddig o él. Ahhoz azonban, hogy életben maradjon, szüksége van egy különleges, fantáziatlanság és reménytelen álmodozás elleni gyógyírra, s ezt a gyógyírt kell Atreju-nak elhoznia. Bastian annyira átéli az eseményeket, hogy egyszer csak ott találja magát Fantázia kellos közepén.

CategoriesEgyéb kategória