Hős6os (2014) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.8
Hős6os

Hős6os

Hős6os Teljes Film Magyarul A brilliáns robotikazseni, Hiro Hamada egy bűnhálózat nyomára bukkan, amely San Fransokyo high-tech városát a totális megsemmisüléssel fenyegeti. Legjobb barátja és társa, egy Baymax vévre hallgató robot segítségével Hiro összefog egy hősies egyénekből álló, ám teljesen kezdő bűnüldözőcsapattal, hogy közös erővel szembeszálljanak a gonosszal, és megmentsék a várost.

 • Kiadás: 2014-10-24
 • Termelés: Walt Disney Animation Studios / Walt Disney Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2014-10-24
 • A film költségvetése:$165,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Hős6os
 • Műfaj: Kaland Családi Animációs Akció Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Hős6os teljes film

Néz Hős6os Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Hős6os film

Directeur de film et équipage derrière Hős6os

 • Don Hall/Director
 • Chris Williams/Director
 • John Lasseter/Executive Producer
 • Roy Conli/Producer
 • Jang Chol Lee/Visual Development
 • Robert L. Baird/Story

Hős6os – Filmszínészek és színésznő

 • Scott Adsit/Baymax (voice)
 • Ryan Potter/Hiro Hamada (voice)
 • Daniel Henney/Tadashi Hamada (voice)
 • T.J. Miller/Fred (voice)
 • Jamie Chung/GoGo Tomago (voice)
 • Damon Wayans Jr./Wasabi (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Hős6os teljes film,néz Hős6os film online ingyen HD, Letöltés Hős6os teljes film 720p hd, Hős6os film online ingyen magyar szöveggel, watch Hős6os movie online full version, Hős6os full movie download

Hasonló kategóriában

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

5

A 3 nindzsa visszarúg

A 3 nindzsa visszarúg

Egy baseball-mérkőzésen a három testvér megtudja, hogy nagyapjuk bajba keveredett a távoli Japánban. Természetesen azon nyomban nekivágnak az útnak, hogy kiszabadítsák. Mire Japánba érnek, minden erejükre és ügyességükre szükségük van, hogy megvédjék őt az ősi ellenségtől, aki azért tért vissza, hogy bosszút álljon. Bár mindannyian idősebb, érettebb és rutinosabb nindzsákká váltak időközben, a bosszúéhes Kogával és unokaöccsével még nekik is nehéz lesz leszámolniuk.

8.4

Amerikai história X

Amerikai história X

“Az én Mein Kampfom” – ezzel a dolgozattal sokkolja tanárait Danny Vinyard, aki egyébként kiváló tanuló. Talán ez az iromány adta a végső lökést, hogy bálványozott bátya, Derek, aki apjuk meggyilkolása óta csak a gyűlölet filozófiája és gyakorlata szerint él, egy hihetetlenül kegyetlen faji gyilkosságot kövessen el, amely “példaértékű” lesz a neonácik, skinhead bandák és a hatóságok előtt is. A rácsok mögött Derek fokozatosan ráébred az erőszak kétarcúságára. Felismeri az örök igazságot: a gyűlölet mindig visszaszáll arra, akitől ered.Három év múlva a bajba jutott fiú visszatérésére vár környezete: a skinheadek hős vezérüket, anyja családfőnek számító gyermekét, Danny szeretett testvérét akarja visszakapni.Még magán hordva a “börtönszagot”, Dereknek nem sok ideje marad, hogy élvezze a szabadságot, múltjától szégyenkezve és iszonyodva versenyt fut az idővel, hogy megmentse öccsét és az egyre inkább az erőszak kietlen világába sodródó családját… (port.hu)

6.8

Én, a robot

Én, a robot

Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.

CategoriesEgyéb kategória