A Karib-tenger Kalózai: Salazar Bosszúja (2017) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6.6
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja Teljes Film Magyarul A hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel, a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel, a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

 • Kiadás: 2017-05-23
 • Termelés: Walt Disney Pictures / Jerry Bruckheimer Films / Infinitum Nihil /
 • Megjelenési dátum:US 2017-05-23
 • A film költségvetése:$230,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja
 • Műfaj: Kaland Akció Fantasy Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja teljes film

Néz A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja film

Directeur de film et équipage derrière A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

 • Mike Beaulieu/Animation Supervisor
 • Axel Akesson/CG Supervisor
 • Richard Clegg/CG Supervisor
 • Zameer Hussain/2D Supervisor
 • Robert Bock/VFX Director of Photography
 • Luke Dhand/VFX Editor

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja – Filmszínészek és színésznő

 • Johnny Depp/Captain Jack Sparrow
 • Brenton Thwaites/Henry Turner
 • Kaya Scodelario/Carina Smyth
 • Javier Bardem/Captain Armando Salazar
 • Geoffrey Rush/Captain Hector Barbossa
 • Kevin McNally/Joshamee Gibbs

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja teljes film,néz A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja film online ingyen HD, Letöltés A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja teljes film 720p hd, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja film online ingyen magyar szöveggel, watch A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja movie online full version, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

7.7

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány. A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow, a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

7.2

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

6.4

Kalózok! A kétballábas banda

Kalózok! A kétballábas banda

Mi teszi a jó kalózt? A lelkesedés, a vágy a zsákmány után és a hatalmas, dúsan göndörödő szakáll. E film főszereplője tökéletes kalóz: csak az a kis hibája van, hogy soha, egyetlen terve sem válik valóra – de legalább kitartóan próbálkozik.Hű társaival hét tengert hajóz be, hogy legyőzze ellenségeit Büszke Bellamy kapitányt meg Penge Lizt, és végre elnyerje a legnagyobb, legrégebben vágyott kincset: Az év kalóza-díjat.Kalandos útja során bejár néhány távoli egzotikus szigetet és a ködös Londont, megküzd a rossz természetű királynővel, szövetkezik egy zseniális ifjú tudóssal, és közben sosem veszíti szem elöl azt, ami a jó kalóz számára az igazi lényeg: kaland és körszakáll!

CategoriesEgyéb kategória