Rambo 2. (1985) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6.4
Rambo 2.

Rambo 2.

Rambo 2. Teljes Film Magyarul Egykori főnöke, Samuel Trautman, azzal keresi fel a börtönbüntetését töltő Rambót, hogy utazzon Kambodzsába és derítse ki, hogy vajon vannak-e ott amerikai hadifoglyok. Rambónak bizonyítékot kell szereznie, mégpedig úgy, hogy fényképeket készít a fogvatartottakról. Rambo vállalja a veszélyes feladatot, mivel úgy érzi, nincs vesztenivalója. Arra azonban nem gondol, hogy az amerikai hadsereg bizonyos tisztjeinek nem érdeke, hogy kiderüljön az igazság és, hogy ezek a tisztek bármit megtesznek annak érdekében, hogy Rambo küldetése ne járjon sikerrel.

 • Kiadás: 1985-05-21
 • Termelés: TriStar Pictures / Carolco Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1985-05-21
 • A film költségvetése:$10,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Rambo 2.
 • Műfaj: Akció Kaland Thriller Háborús

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Rambo 2. teljes film

Néz Rambo 2. Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Rambo 2. film

Directeur de film et équipage derrière Rambo 2.

 • George P. Cosmatos/Director
 • Sylvester Stallone/Screenplay
 • James Cameron/Screenplay
 • Buzz Feitshans/Producer
 • Jerry Goldsmith/Original Music Composer
 • Jack Cardiff/Director of Photography

Rambo 2. – Filmszínészek és színésznő

 • Sylvester Stallone/John J. Rambo
 • Richard Crenna/Col. Samuel Trautman
 • Charles Napier/Marshall Murdock
 • Steven Berkoff/Lt. Col. Podovsky
 • Julia Nickson/Co Bao
 • George Cheung/Capt Vinh

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Rambo 2. teljes film,néz Rambo 2. film online ingyen HD, Letöltés Rambo 2. teljes film 720p hd, Rambo 2. film online ingyen magyar szöveggel, watch Rambo 2. movie online full version, Rambo 2. full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

John Wick

John Wick

John Wick nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki – nincs szüksége többre. De egy nyugdíjas bérgyilkos nem pihenhet. És amikor bántják, ő sem marad tétlen. Előveszi rég elrejtett fegyvereit, és elindul véres bosszúhadjáratára. Egyetlen ember harcol gengszterek és bérgyilkosok egész hadserege ellen, New York pedig valódi csatatérré válik. És az őrült, véres ütközetben mégsem egyértelmű, ki fog győzni: a gyilkosok légiója vagy a magányos harcos. Hiszen ő John Wick.

7.4

Dunkirk

Dunkirk

A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük. Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót – és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét.

7.3

Rambo

Rambo

Rambo a vietnámi veterán, egy amerikai kisvárosba érkezik. Rendhagyó öltözete miatt pedig szinte azonnal felhívja magára a helyi seriff figyelmét. A rend túlbuzgó őre szeretné megelőzni a bajt, így minden különösebb ok nélkül távozásra szólítja fel az idegent. Rambo azonban nem szereti, ha mások mondják meg, mit csináljon, s amikor a rendőr kitessékeli őt a város határán túl, azonnal visszafordul. Letartóztatják, megmotozzák és fogdába zárják. A rácsok látványa, az erőszak, az őrök durvasága kínzó emlékeket ébreszt a veteránban, mert a háború alatt megtapasztalhatta, hogy mit jelent fogságba esni. Rambo a fogva tartóira támad és megszökik. A Vietnámban tanult gerilla-hadviselés szabályai szerint pedig azonnal a közeli erdőség felé veszi az irányt.

6.8

Vasember 2.

Vasember 2.

A világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja közkinccsé tenni a Vasember páncél titkait, mert attól tart, hogy az információ rossz kezekbe kerül. Pepper Pottsszal és James “Rhodey” Rhodesszal az oldalán Tony új szövetségeket köt, és új, hatalmas erőkkel száll szembe.

CategoriesEgyéb kategória