X-Men: Az Eljövendő Múlt Napjai (2014) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 7.5
X-Men: Az eljövendő múlt napjai

X-Men: Az eljövendő múlt napjai

X-Men: Az eljövendő múlt napjai Teljes Film Magyarul A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben. Az alternatív jövőt, a mutánsok és emberek közti háború újabb fejezetét bemutató filmben az X-Men-mozik mindkét generációja játszik: a több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük – immár robotokat is bevetnek ellenük. A sok mutánsnak és a sok harcnak egyetlen célja van: meg kell akadályozni egy a jövőben készülő katasztrófát. De erre csak egyféleképpen van lehetőség: meg kell változtatni a múltat.

 • Kiadás: 2014-05-15
 • Termelés: Revolution Sun Studios / The Donners’ Company / Marvel Entertainment / Bad Hat Harry Productions / TSG Entertainment / Down Productions / 20th Century Fox /
 • Megjelenési dátum:GB 2014-05-15
 • A film költségvetése:$250,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/X-Men: Az eljövendő múlt napjai
 • Műfaj: Akció Kaland Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz X-Men: Az eljövendő múlt napjai teljes film

Néz X-Men: Az eljövendő múlt napjai Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek X-Men: Az eljövendő múlt napjai film

Directeur de film et équipage derrière X-Men: Az eljövendő múlt napjai

 • Bryan Singer/Director
 • Lauren Shuler Donner/Producer
 • Bryan Singer/Producer
 • John Ottman/Editor
 • Simon Kinberg/Producer
 • Stan Lee/Executive Producer

X-Men: Az eljövendő múlt napjai – Filmszínészek és színésznő

 • Hugh Jackman/Logan / Wolverine
 • James McAvoy/Charles Xavier / Professor X (Young)
 • Michael Fassbender/Erik Lehnsherr / Magneto (Young)
 • Jennifer Lawrence/Raven Darkholme / Mystique
 • Halle Berry/Ororo Munroe / Storm
 • Anna Paquin/Marie D’Ancanto / Rogue

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:X-Men: Az eljövendő múlt napjai teljes film,néz X-Men: Az eljövendő múlt napjai film online ingyen HD, Letöltés X-Men: Az eljövendő múlt napjai teljes film 720p hd, X-Men: Az eljövendő múlt napjai film online ingyen magyar szöveggel, watch X-Men: Az eljövendő múlt napjai movie online full version, X-Men: Az eljövendő múlt napjai full movie download

Hasonló kategóriában

6.5

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

7.5

Deadpool 2.

Deadpool 2.

Mikor egy szuperkatona érkezik gyilkos küldetéssel, Deadpool rákényszerül, hogy olyasmikre legyen tekintettel, mint a barátság, a család, és arra, hogy mit is jelent tulajdonképpen hősnek lenni – s mindeközben ötven árnyalatúra rúgja a szürke hátsókat. Merthogy: ha az ember a jóért harcol, időnként be kell piszkolnia a kezét.

6.2

X-Men: Sötét Főnix

X-Men: Sötét Főnix

Az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák.

7.1

Pókember

Pókember

Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker, a kétballábas diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi osztálykirándulás során megcsípi egy mutáns pók. Ezt követően a srác egyre furább képességeket tapasztal magán: könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, a veszélyeket pedig jóval bekövetkezésük előtt megérzi. Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas kötelezettséggé válik. Peternek meg kell küzdenie az emberfeletti erővel rendelkező, gonosz Zöld Manóval és el kell nyernie a gyönyörű Mary Jane szerelmét.

CategoriesEgyéb kategória