A Wall Street Farkasa (2013) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 8
A Wall Street farkasa

A Wall Street farkasa

A Wall Street farkasa Teljes Film Magyarul A pénz sosem elég. Jordan Belfort becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is utolérte. A 80-as évek végére az egyik legnagyobb brókercég tulajdonosa lett, 26 évesen heti 1 millió dollárt keresett. Az idáig vezető út azonban korrupcióval és tisztességtelen üzletekkel kikövezett csábító hullámvasútnak bizonyult.Mert minél nagyobb volt a kísértés ő annál többet akart, mit sem törődve az illegális üzelmekkel és a nyomában loholó FBI ügynökökkel. Még több pénz, még több hatalom, még több nő és megint még több pénz: ez Jordan életfilozófiája. És hogy a szerénység egy túlértékelt erény. Jordan és falkája azt sem tudták mit kezdjenek az illegálisan megszerzett milliárdokkal, de vajon a jéghegy csúcsáról merre vezet az út?

 • Kiadás: 2013-12-25
 • Termelés: EMJAG Productions / Paramount / Red Granite Pictures / Appian Way / Sikelia Productions /
 • Megjelenési dátum:US 2013-12-25
 • A film költségvetése:$100,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Wall Street farkasa
 • Műfaj: Bűnügyi Dráma Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Wall Street farkasa teljes film

Néz A Wall Street farkasa Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Wall Street farkasa film

Directeur de film et équipage derrière A Wall Street farkasa

 • Martin Scorsese/Director
 • Terence Winter/Screenplay
 • Riza Aziz/Producer
 • Leonardo DiCaprio/Producer
 • Emma Tillinger Koskoff/Producer
 • Joey McFarland/Producer

A Wall Street farkasa – Filmszínészek és színésznő

 • Leonardo DiCaprio/Jordan Belfort
 • Jonah Hill/Donnie Azoff
 • Margot Robbie/Naomi Lapaglia
 • Kyle Chandler/Agent Patrick Denham
 • Rob Reiner/Max Belfort
 • Matthew McConaughey/Mark Hanna

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Wall Street farkasa teljes film,néz A Wall Street farkasa film online ingyen HD, Letöltés A Wall Street farkasa teljes film 720p hd, A Wall Street farkasa film online ingyen magyar szöveggel, watch A Wall Street farkasa movie online full version, A Wall Street farkasa full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

Haverok fegyverben

Haverok fegyverben

Ne légy szerény! Ez az üzleti világ alapszabálya. Efraim Diveroli és David Packouz ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról – lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik –, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a szerencse, nem mondanak nemet: és hamarosan aláírnak egy háromszáz millió dolláros szerződést a Védelmi Minisztériummal. Vállalják, hogy fegyvert és muníciót szállítsanak Afganisztánba az USA szövetségeseinek. Nem csináltak még ilyet soha, ennyi pénzről még csak álmodni sem mertek, de igent mondanak – és igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, amivel elképesztő bonyodalmakba keverik magukat. Orosz fegyverkereskedők, albán gengszterek, washingtoni politikusok, egy svájci külkereskedő keringenek körülöttük… Miami Beachtől az iraki-afgán határig ver hullámokat ez a szélhámosság.

6.7

Sicario 2: A zsoldos

Sicario 2: A zsoldos

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok… Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval, aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját.

7.4

Betépve

Betépve

George Jung az amerikai álmot a maga sajátos módján valósítja meg. Meglátja a nagy üzletet a kokainban és elsőként importálja, méghozzá nagy mennyiségben az Államokba. Hamarosan óriási vagyonra tesz szert, bármit megtehet, bármit megkaphat, kivéve egyet. A gyönyörű Mirtha szerelme még számára is megfizethetetlen.

8

Trainspotting

Trainspotting

A kultikus történet Mark Renton-ról szól és az õ “barátairól”, akik lázongók, tévelygõk, tolvajok és narkósok…sehogy sem tudnak beilleszkedni az õket körülvevõ társadalomba. Az igazat megvallva, nem is igyekeznek túlságosan. Megvetik, sõt elvetik minden formáját. Ez a parttalan sodródás saját önpusztításuk gyökere. Az egyedüli menekülési lehetõségük a kábítószer, amelyrõl úgy érzik, védõpajzsot tart föléjük. Nem veszik, nem is akarják észrevenni, hogy visszavonhatatlanul az önpusztítás ösvényére léptek. A sors még egy utolsó lehetõséget biztosít Mark-nak, hogy visszaforduljon a lejtõn. Csak az a kérdés, hogy õ akarja-e kihasználni ezt az esélyt, érzi-e a lehetõséget? Igényli-e a változást? Látja-e értelmét…újra megválasztani a saját életét?

CategoriesEgyéb kategória