Hamburger Hill (1987) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6.6
Hamburger Hill

Hamburger Hill

Hamburger Hill Teljes Film Magyarul A Hamburger Hill igaz történetet dolgoz fel. A 101-es ejtőernyős osztag azt a feladatot kapja, hogy foglalja el a 937-es magaslatot. Tíz napig tart az öldöklő harc a Hamburger Hillnek csúfolt magaslat bevételéért – sok-sok fiatal életet követelve. Ez volt az egyik legvéresebb csata, amelyet az amerikai katonák vívtak Vietnamban.

 • Kiadás: 1987-08-07
 • Termelés: Paramount / RKO Radio Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1987-08-07
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Hamburger Hill
 • Műfaj: Háborús Akció Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Hamburger Hill teljes film

Néz Hamburger Hill Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Hamburger Hill film

Directeur de film et équipage derrière Hamburger Hill

 • Philip Glass/Original Music Composer
 • James Carabatsos/Screenplay
 • Peter Tanner/Editor
 • Peter MacDonald/Director of Photography
 • John Irvin/Director
 • James Carabatsos/Producer

Hamburger Hill – Filmszínészek és színésznő

 • Anthony Barrile/Vincent ‘Alphabet’ Languilli
 • Michael Boatman/Motown
 • Don Cheadle/Pvt. Washburn
 • Michael Dolan/Murphy
 • Dylan McDermott/Sgt. Adam Frantz
 • Don James/Pvt. Elliott ‘Mac’ McDaniel

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Hamburger Hill teljes film,néz Hamburger Hill film online ingyen HD, Letöltés Hamburger Hill teljes film 720p hd, Hamburger Hill film online ingyen magyar szöveggel, watch Hamburger Hill movie online full version, Hamburger Hill full movie download

Hasonló kategóriában

7.7

A szakasz

A szakasz

Önkéntesnek jelentkezik a vietnami háborúba az ifjú Chris Taylor. Ahhoz az egységhez osztják be, amelyet Elias és Barnes őrmester vezet. Elias betartja a játékszabályokat, törődik az embereivel, a kegyetlen Barnest viszont csak a harc, a küzdelem érdekli. Barnesnek és az embereinek semmi sem számít, hidegvérrel kivégzik az ártatlan embereket is. Amikor Eliasnak sikerül megakadályoznia az újabb mészárlást, a feldühödött Barnes lelövi. Chris sejti, mi történt. Mielőtt azonban az ügy kipattanna, a vietkongok támadásba lendülnek.

8.1

Acéllövedék

Acéllövedék

Igazi szupercsapatot láthatunk akció közben Stanley Kubrick kitűnő filmjében, amelynek tárgya a vietnami háború és az a folyamat, amely során a katonák lassan elvesztik emberi mivoltukat és gyilkológépekké válnak. Hőseink egy kőkemény kiképzőtábor kellős közepén találják magukat, ahol egy állati kegyetlenségű őrmester veszi őket kezelésbe, aki pitbullagyával pusztán háborús nyersanyagot lát a kiképzendő újoncokban.Az Acéllövedék nem babazsúrokon való vetítésre készült: a cselekmény durva, a történet erős, a párbeszédek humora gyilkos. És mint oly kevés film, Kubrick alkotása – mutassa bár épp a kíméletlen alapkiképzést vagy a hue-i csata rémálmát – minden pillanatában telibe talál.

7.3

A bombák földjén

A bombák földjén

Az Irakban dolgozó amerikai bombaosztag tagjai talán a világ legveszélyesebb munkáját végzik. Nap mint nap bombákat hatástalanítanak a háborús övezet kellős közepén. Életük azon múlik, hogy sikerül-e a megfelelő zsinórt elvágni idejében, mielőtt valaki felrobbantaná az elrejtett tölteteket. Számukra Bagdadban mindenki potenciális ellenség, ezért belső konfliktusaik ellenére össze kell tartaniuk. William James bombaspecialista őrmester megszállottan nem vesz tudomást a halál közelségéről társaitól eltérően, akik egyszerűen csak túl akarják élni a már alig néhány napos küldetést. Összebarátkozik egy helyi kisgyerekkel, Beckhammel, és amikor egy bombaraktárban hozzá hasonlító holttestre bukkan, keresni kezdi a tetteseket.

6.4

Rambo 2.

Rambo 2.

Egykori főnöke, Samuel Trautman, azzal keresi fel a börtönbüntetését töltő Rambót, hogy utazzon Kambodzsába és derítse ki, hogy vajon vannak-e ott amerikai hadifoglyok. Rambónak bizonyítékot kell szereznie, mégpedig úgy, hogy fényképeket készít a fogvatartottakról. Rambo vállalja a veszélyes feladatot, mivel úgy érzi, nincs vesztenivalója. Arra azonban nem gondol, hogy az amerikai hadsereg bizonyos tisztjeinek nem érdeke, hogy kiderüljön az igazság és, hogy ezek a tisztek bármit megtesznek annak érdekében, hogy Rambo küldetése ne járjon sikerrel.

CategoriesEgyéb kategória