Menekülés Absolomból (1994) Teljes Film Néz Online [HD]

Rating: 6
Menekülés Absolomból

Menekülés Absolomból

Menekülés Absolomból Teljes Film Magyarul A börtönigazgató kegyetlen intézkedést foganatosít a legveszedelmesebb fegyenccel szemben, hogy végérvényesen ártalmatlanná tegye. Egy a büntetés-végrehajtás számára fenntartott szigetre szállíttatja, ahol a rabok szinte vadállati sorban, állandó életveszélyben élnek. A gyilkosság miatt elítélt John Robbins, a haditengerészet egykori kapitánya nem képes beletörődni a helyzetébe. Elhatározza, hogy megszökik a szigetről. Minden erejével azért küzd, hogy szabadulása után nyilvánosságra hozhassa a igazságot a büntetőtelepről, és tisztázhassa magát a gyilkosság vádja alól.

 • Kiadás: 1994-04-29
 • Termelés: Platinum Pictures / Pacific Western / Allied Filmmakers / Columbia Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1994-04-29
 • A film költségvetése:$20,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Menekülés Absolomból
 • Műfaj: Akció Dráma Sci-Fi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Menekülés Absolomból teljes film

Néz Menekülés Absolomból Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Menekülés Absolomból film

Directeur de film et équipage derrière Menekülés Absolomból

 • Martin Campbell/Director
 • Richard Herley/Novel
 • Michael Gaylin/Screenplay
 • Joel Gross/Screenplay
 • Jake Eberts/Executive Producer
 • Gale Anne Hurd/Producer

Menekülés Absolomból – Filmszínészek és színésznő

 • Ray Liotta/Capt. J.T. Robbins
 • Lance Henriksen/The Father
 • Stuart Wilson/Walter Marek
 • Kevin Dillon/Casey
 • Kevin J. O’Connor/Stephano
 • Don Henderson/Killian

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Menekülés Absolomból teljes film,néz Menekülés Absolomból film online ingyen HD, Letöltés Menekülés Absolomból teljes film 720p hd, Menekülés Absolomból film online ingyen magyar szöveggel, watch Menekülés Absolomból movie online full version, Menekülés Absolomból full movie download

Hasonló kategóriában

8

A nagy szökés

A nagy szökés

A második világháború derekán a németek új, különleges fogolytábort építenek, miután megelégelték a szökött szövetséges katonák utáni hajszát. A legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett itt tartják fogva azokat a foglyokat, akik már többször sikeresen megléptek. A szövetséges katonákat azonban kemény fából faragták. Amikor Bartlett repülőtiszt is idekerül, elhatározza, hogy több ember fog innen megszökni, mint eddig bárhonnan. A céljuk nem csak az, hogy kiszabaduljanak, hanem, hogy lekössék a közelben állomásozó német csapatokat is. Elképesztő akció veszi kezdetét.

6.5

A menekülő ember

A menekülő ember

Az ártatlanul elítélt Ben Richards kapitány kap egy utolsó lehetőséget: szabad prédaként részt vehet a “Menekülő ember” című élő televíziós show-műsorban, ahol boldog-boldogtalan az ő bőrére vadászhat. Bár ez a szerepkör felér egy halálos ítélettel, Richards nem olyan fából lett faragva, hogy egy szó nélkül hagyná magát lemészárolni.

6.7

Szupercella

Szupercella

A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát.Azonban hiba csúszik a rendszerbe, Rayt elrabolják, és bebörtönzik. Mivel a Sírkő létezéséről is csak kevesen tudnak, a teljesen magára maradt Ray nem számíthat külső segítségre. Olyan elítéltek között kell társra találnia, akiket kivetett a társadalom, és már senkinek sem kellenek. Ilyen Emil Rottmayer is, akit sikerül maga mellé állítania: meggyőzi, hogy vegyen részt merész, szinte lehetetlennek tűnő tervének kivitelezésben.

7.4

Mad Max - A harag útja

Mad Max – A harag útja

A történet bolygónk egy eldugott szegletében játszódik, ahol a sivatagi körülmények megnehezítik a mindennapokat, és az emberségességet is kiölte már az itt élőkből a mindennapi betevőért folyó küzdelem. Két lázadó van csupán, akik szeretnék visszaállítani a rendet. Az egyikük Max, aki nem a szavak embere, de annál inkább megszállottja az adrenalinnak. Felesége és gyermeke elvesztése után már csak az elméje békességéért küzd. A másik Furiosa, a nő, aki szintén úgy gondolja, hogy csak a békés állapotok visszaállításával lehet ideális körülményeket teremteni az itt éléshez.

CategoriesEgyéb kategória